Vull ser com Hiro!

Esta nit fan Herois, una sèrie de ciència-ficció que narra la història d'un grup de gent comú que descobreixen tenir poders extraordinaris. A Amposta es pot veure en castellà pel Canal 9, al canal de pagament Sci Fi i descarregant-ho d'internet. TV3 emet aquesta sèrie en català des del dia 2 de maig. Avui a les 10 menos 10 fan lo capítol set i vuit. Igual que Gustau, penso que és la millor sèrie que estan fent actualment a la televisió.

De tots los personatges que surten, el que més m'agrada és Hiro Nakamura, japonès de 24 anys, treballa d'oficinista a indústries Yamagoto de Tokyo
aficionat als superherois i a la ciència-ficció. El seu poder és el de la manipulació de l'espai-temps. És a dir, pot parar el temps, viatjar a través d'aquest o teletransportar-se a qualsevol lloc, segons la seva voluntat.
Com a curiositat Masi Oka, l'actor, és programador d'efectes especials per películes

Ara que estem al final de la campanya, ja quasi he acabat el porta a porta del meu barri, ... i queda res... un debat, la festa del divendres a la Lira ... i ja està, diumenge a votar... estic una mica atabalat, tinc ganes que sigue dilluns, tornar a anar al gimnàs, jugar en la menuda als columpios, i continuar en la rutineta de sempre... ojalà puguera fer com Hiro, tancar el ulls i concentrar-me molt, i fer... tzzzzaaasssss!!!!! teletransportar-me al dilluns a les 3 de la tarde.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour