Re: El PSC, culpable de la majoria absoluta de CiU

Voldria contestar a Manel contant només les forces que tenen regidors:
Si puja esquerra, una baixada tant gran dels socialistes no és la millor forma per trencar la majoria absoluta dels convergents. Només si us haguéssiu mantingut una mica (70 dalt, 70 baix), "otro gallo cantaria".



He preferit contestar-li al meu bloc, ja que Manel Zaera hem va censurar dos vegades un article en campanya al bloc neutre de Les Municipals 2007 a l’Ebre i un comentari al seu personal.
Actualització (30 maig): Ho hem parlat en privat i sembla que a mi no em va aparèixer publicar, però si guardar i q va fallar algo. Jo veia q passava el temps i publicava a tothom i a mi no, i em vaig posar bastant mosca i el vaig enviar per segona vegada la mateixa notícia. Ell comenta que "una experiència col·laborativa hi ha coses que poden fallar". Ni ell ni jo vam saber que no txutava. Bueno, ho acabo d'entendre avui mateix i no és culpa seua. Pos bueno, "nunca es tarde", retiro lo de sensor.
Lo del comentari tret, segons ell, és que no ho vaig fer be, no li donarem més voltes al tema.

7 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    Això que expliques de la censura d'aquest "senyor" és MOLT greu.

    Però veient lo seu perfil on es defineix que "Treballo a la Unitat de Sistemes de la Informació de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta " i resulta que realment està contractat per una empresa "subcontractada" per l'ICS.

    I despres critica la capacitació de la gent que té un grau superior.

    INGENIEROS !!!, que deia aquell.

  1. Anònim ha dit...:

    Home Jesús, que vulgues traspassar la responsabilitat de que CiU haigue tornat a treure majoria absoluta a que el PSC ha baixat de vots ... Veig que no has fet cap mena d'autocrítica respecte l'oposició i la campanya d'ERC. Comenceu per mirar-vos a vatros mateixos i després critiqueu la resta.

    Si en tota una ex-consellera de la generalitat no heu aconseguit ni tan sols pujar de regidors, no serà que alguna cosa heu fet malament també?

  1. jesus ha dit...:

    Perdó, no m'he explicat be...
    No siguem absolutistes! En cap moment li dono tota la culpa a PSC, només he volgut contestar en una resposta curta.

    Lo que no m'ha agradat que Manel i el seu equip pensi que viuen a un mon aïllat sense cap tipus de relació amb els altres.

    Que s'ha molestat que Marta digue que vivim en una societat xarxa (on tots ens toquem de colzes) i que a un ecosistema tot depèn de l'equilibri de tot. Si ha semblat que li doni tota la culpa al PSC demano disculpes.

  1. Anònim ha dit...:

    Mira, no sé si és culpa d'un o de l'altre, però la qüestió és que vatros estareu 4 anys més a l'oposició i natros 4 anys més al Govern. I això per algo serà!!!

  1. Unknown ha dit...:

    Company, jo no t'he censurat. Si en algun cas has pensat això, per què no m'ho has comentat? No és el primer cop que m'envies missatges per alguna cosa, no? Digues-me, si vols en privat, quan t'he censurat, i en parlem. Al meu bloc, per cert, no censuro cap comentari, només has d'estar registrar a Blogger.

    A l'anònim valent, encara que estigui subcontractat treballo on dic que treballo. I tu, com saps la meva condició salarial, tens accés a dades personals meves? Qui te les ha cedit, amb quin permís?

  1. Unknown ha dit...:

    Una altra a l'anònim. Criticar que es demani un cicle de grau superior per gestionar projectes és simplement una observació sobre la professió informàtica.
    El tipus de contracte que tingui una persona no el fa millor o pitjor professional, ni augmenta o redueix els seus coneixements.

  1. Anònim ha dit...:

    Me sembla de rabieta de grupet escaldat tirar les culpes als altres. Si ERC no ha tret suficients vots serà perquè algo no heu fet bé, no? O és que la campanya us la ha dirigit el PSC??
    Respecte als comentaris sobre Msnel, crec que en molts casos el lloes, i ara que ha anat a la llista dels socialistes i els resultats no han anat bé per a cap dels dos et desfogues...

    Una mica d'humilitat i de reflexió sobre allò aconseguit potser no aniria malament.

    A ningú no li agrada que les coses no li surtiguen com espera, però no cal atacar tercers per a justificar-se...

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour