La pàgina web d'Esquerra ha estat la més visitada durant la campanya

Els partits catalans recorren a les noves tecnologies per captar el vot
Els partits catalans han recorregut a les noves tecnologies, amb la finalitat de captar el vot de cara a les municipals d'aquest diumenge. Els webs han estat claus, i d'aquests, el d'Esquerra ha estat el més votat, segons l'estudi d'una consultora online. Més enllà de l'Internet, alguns candidats difonen el seu número de telèfon mòbil perquè així els ciutadans contactin amb ells i els expliquin els seus problemes i inquietuds. També s'utilitzen pantalles de plasma.

La pàgina web d'Esquerra és la més visitada durant la campanya electoral, segons un estudi realitzat per l'empresa de mesurament d'audiències en línia Netsuus. El 22,2% dels internautes que han utilitzat els portals dels partits polítics catalans han visitat la pàgina del partit independentista.

La segona posició del 'rànquing' l'ocupa la pàgina del PSC, amb un 17,8%, mentre que CiU i Ciutadans comparteixen la tercera plaça amb un 13,3% de l'audiència, seguits per ICV, que ha obtingut 8,9% dels internautes. La pàgina web menys visitada és la del PP de Catalunya, amb un 1,1% del total dels usuaris.
>>Continua llegint a directe!cat
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour