Quasi mitja hora parats a l'autopista

Este diumenge per la tarda baixàvem per l'autopista cap a Amposta i ens hem estat vora a mitja hora parats a l'autopista poc abans de la nuclear. Fins i tot dos vegades he parat el motor. A les 20:30 he arribat a casa. Llegint axc.cat, he vist que ha estat tot el dia tallada l'autopista i la Generalitat diu que s'ha restablerta la circulació a les 18:35. Sembla ser que ha tardat hora i mitja una cua de la nuclear a Ulldecona en desembussar-se.
Quan estic en un embús sempre penso lo poc acostumat que estic i que quina sort no viure a Barcelona que els hi toca cada hora punta (i els caps de setmana quan fan de domingueros que és bastant sovint).

2 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    Divendres baixava de Tarragona per l'autopista... era mitja tarda, pels volts de les 18h... Fins la sortida d'Amposta (havia d'anar a Santa Bàrbara) tot bé, sense trànsit... Va ser arribar a la sortida, pagar el peatge, i al pont de la variant de l'N-340, col·lapse total!!!! Parats una mitja hora. Però això no fou tot. Aconsegueixo sortir per l'Eix de l'Ebre, enfilo cap a Santa Bàrbara, i abans d'arribar al poble, amb l'encreuament amb la T-331, em torno a trobar una retenció, aquest cop menor, d'uns 20 minutets... En fi, que suposo que l'accident de l'AP-7 afectà, en sentit sud, especialment l'N-340... però també la T-331 ja que suposo que molts l'utilitzaren per anar al sud ja que sabien que la Nacional estaria col·lapsada. Efecte dominó!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour