Divendres es fa la xerrada gratuïta sobre com tenir el teu escriptori allà on vagis

Presentem la pròxima xerrada dins el marc de les Nits a l'Àtic, cicle de conferencies mensuals 2007 sobre tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Organitzades per l'associació Amics i amigues de les TIC de les Terres de l'Ebre (ATICTES, nou enllaç atictes.cat), amb la participació de la URV, reconeixent crèdits lliures als i les participants, i la col·laboració de la UOC.
Ponent: David Comuñas
Títol: "Els teus documents personals i aplicacions, disponibles allà on vagis"
Dia de realització: Divendres 18 de maig a les 21.30 al Casal d'Amposta
Contingut de la xerrada:
Es genera la necessitat de disposar d'un entorn de treball adaptat a les nostres necessitats i que sigui accessible a través de la xarxa des de qualsevol lloc.
Com a resposta a aquestes necessitats sorgeixen els sistemes operatius i aplicacions basades en web (EyeOS, YouOS, ThinkFree, Yahoo widgets, Google applications, etc.). Paral·lelament cada cop es van estenen més les tecnologies orientades al desenvolupament d'aplicacions portables que ens permeten portar tot el nostre entorn de treball en dispositius tipus llapis USB o PDA (Portable Application Suite, etc).

L'entorn que el ponent més domina dels que parlarà

Qui és David Comuñas?
Administrador de Sistemes Informàtics, impulsor de masquepixels.com i responsable de l'entorn EyeOS de la comunitat hispana i catalana
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour