L'equip de Marta Cid es capbussa a la Política 2.0

Un article sobre els polítics i els blocs a la província va destacar el nostre web dient
"un dels llocs d'internet que més ha aprofundit en els recursos de la política 2.0"
"utilitza les eines socials més populars d'internet"


En aquest sentit, hem seguit treballant per superar-nos, amb la segona versió del web de la diputada i candidata a l'alcaldia d'Amposta per EA-ERC Marta Cid, que es presenta justament avui Dia Mundial de la Societat de la Informació.
martacid.cat, el web anticmartacid.cat
El primer era martacid.cat, un web principalment enfocat a difondre i destacar el tarannà de la candidata Marta Cid per sobre del partit, on s'ha anat recopilant tot el material generat i les propostes temàtiques per a Amposta, culminat amb la presentació de l'equip per governar.

aramarta.cat

Amb tota la creativitat acumulada, hem realitzat una segona versió del web de Marta Cid posant especial èmfasi en l'esperit obert, col·laboratiu i participatiu.

internet de segona generació
Per una banda hem utilitzat noves aplicacions web de la internet de segona generació amb la tecnologia Google, que permet de forma gratuïta disposar de petits gestor de continguts especialitzats que permeten publicar-ho al Web per un grup de persones simultàniament.

Hem traslladat els retalls de premsa a un nou bloc anomenat canal premsa . Els blocs personals que tenim de l'equip de comunicació, els hem convertit temporalment en dues formes més de veure la campanya, els canals de tecnologies i jove . Amb Blogger hem trobat la ferramenta més bona, sense tenir que utilitzar el nostre servidor.

Hem necessitat un mecanisme per cercar conjuntament als 3 blocs i al sistema de gestió de continguts mare. El Google Co-op ens ha permès crear un cercador que cerca a tots quatre espais que hem utilitzat.

endreçat i participatiu
Aquesta segona versió del web de Marta Cid és el portal de campanya:
• Hem ordenat tots els continguts i hem renovat el disseny,
• Hem presentat l'equip per governar i el programa
• Li hem canviat el nom: aramarta.cat, al·lusió directa a què ara toca un canvi al cap davant de l'Ajuntament d'Amposta i aquest només el pot garantir Marta Cid i el seu equip.
• Hem obert els comentaris per que hi pugui tothom participar.

coneixements oberts
Volem compartir amb la comunitat d'internet tota aquesta experiència tant creativa:
• Tota la bibliografia utilitzada per muntar tot l'entramat d'aquesta teranyina de recursos de política 2.0 estan recopilats a del.icio.us .
• Hem creat un apartat, Quant a, on es pot veure la trajectòria de construcció i els desafiaments tècnics de com una idea ha arribat a esdevenir realitat en la figura d'aquest web.
• D'aquesta manera, cedim, per qui hi estigui interessat, la versió catalana del gestor de continguts que hem realitzat.

Creiem que és un bon manual per fer un projecte TIC i de mobilitat utilitzant internet de segona generació i els coneixements oberts.

>>Nota de premsa a aramarta.cat
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour