Xerrada sobre la Llar digital

El dia 18 de gener a les 21.30 hores al Casal d'Amposta es realitzarà una nova xerrada de Nits a l'àtic

Llar digital. Futur o Present?

La incorporació de les noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a la llar ha fet evolucionar el concepte tradicional de casa domòtica cap a un de més ampli i general com és el de "Llar Digital". El concepte "Llar Digital" integra una gran varietat de sistemes (Domòtica, Seguretat, Multimèdia, Comunicació, etc..). Aquesta integració i la capacitat d'accés a les xarxes de banda ampla, ofereixen una gran quantitat d'aplicacions i nous serveis que van des de la millora de la seguretat, el control de la despesa energètica, l'accés a capacitats multimèdia i de comunicació a qualsevol lloc de la llar, fins a serveis avançats com el control remot de dispositius o la telemedicina.

Raúl Tigel i Cardona. Estudiant d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la URV. Tècnic de Manteniment d'Informàtica Industrial a l'empresa Dapsa.

Esteban Tigel i Cardona. Enginyer Superior Industrial Especialitat Mecànica per la UPC de Barcelona. Projectista de l'enginyeria Engitec, S.L.

Més informació a atic2.cat

Si vols, subscriu-te al nostre canal de Twitter: http://twitter.com/atictes; des d'allà també informem de tot el que fem...

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour