La cuina vol ensenyar com recicla

En la línia esta domèstica dels de aquireciclem.cat, els Atictes ens hem proposat fer un tall de vídeo que el penjarem a la Cuina de Jesús, i després enviar-los.


Pos bueno, fem una crida al lector del bloc per proposar idees. Bàsicament necessitem ajuda pels guió literari, però fins i tot es pot definir alguna escena o acció, o si algú s'anima també es pot participar de convidat o en la gravació. No se si has vist el segon episodi de l'anúnci on posen talls i fotos de la participació de la gent.



S'ha pensat fer un vídeo de uns 2 minutets (quasi no hi ha temps de res). L'argument que s'ha pensat fer és ensenyar els 4 pobals de casa (papers, plàstics, orgànica i rebuig) i ensenyar les 2 bosses (vidre i piles):
  • Com fèiem al final de l'any passat, anteriors als dos últims capítols, es pot fer un plano curt, sense taula, on estic dret i faig tota la explicació de cop.
  • Seguint la veu, anar intercalant els diferents pobals de casa.
Més o menys s'ha descartat, la opció de filmar els contenidors del carrer, per la feinada que suposa. Es necessita, bàsicament, alguna parida per cada pobal en paraules de la nostra terra.
Per exemple en el paper es pot dir "tenia pensat de separar la papelera normal, del correu basura, para posar tota la publicitat no esperada, pero al final ho hem posat tot junt". O alguna coseta més humil com ara, "a la orgànica posem coses de minjar com la cona del pernil o les pells de la taronja". O algo molt elaborat com un gag, explicant una anècdota.
Com sempre es fa, pel sol fet de fer una aportació o missatge de suport et posarem als crèdits que quedarà constància per la eternitat. Si no t'atreveixes a comentar-ho al bloc, també pots enviar-me un correu.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour