Laia és la fotocompanya número 100

Dissabte, quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que al Facebook vaig passar a tindre 100 companys. Ella es diu Laia, és de Santa Bàrbara, té 24 anys i coincideix en mi en la visió política i religiosa. No la coneixo personalment però mos hem trobat per este lloc web de xarxes socials que permet als seus usuaris comunicar les seves activitats com si es tractés d'un tauló d'anuncis.
En la majoria de casos, aquesta informació que l'usuari "penja" es redueix a fotografies, invitacions per organitzar activitats, o simplement anotacions personals com s'estila en els blogs. Vist d'aquesta manera, podria recordar al que ja fa temps que ofereix el lloc web MySpace, però hi ha una diferència fonamental i que al mateix temps és l'element clau del seu èxit: les possibilitats de personalització són il·limitades.
Els usuaris es poden organitzar per grups i unir-se a xarxes concretes en relació a la seva situació acadèmica o zona geogràfica. En la Laia ens vam conèixer per algun amic comú o per la proximitat geogràfica.
Actualment al Facebook hi han esdeveniments de la zona com Nits a l'Àtic, II Trobada de blocaires ebrencs o els teatre infantil d'Amposta i grups com Terres de l'Ebre, Ebresfera i Ebrencs.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour