Videotutorial rapitenc de com fer una pantalla tàctil amb el mando de la WII

Simular una pantalla tàctil, tant una paret amb un projector com una pantalla d'ordinador, amb el comandament de la WII és el que ens ensenya Eques DaBit amb aquest magnífic videotutorial.


Per la xarxa se'n parla del vídeo d'Eques DaBit:

David Comuñas és un membre molt actiu d'Atictes. L'any passat va ser el director de les jornades àtic2ª i és el que ha introduït a les activitats de l'entitat com emetre vídeo per internet en directe. Això es pot comprovar amb Nits a l'Àtic, una xerrada mensual sobre TIC, dels quals n'és un organitzador bastant actiu. A banda de moltíssimes més coses i activitats que dirigeix i participa activament (com EyeOs) dins d'Atictes és el proveïdor dels webs de l'entitat, sense ell Atictes no seria el que és.
Aquest vídeo enceta la secció del seu bloc que és diu Tekimanía que seguirem molt atentament. Una espècie de Bricomania de tecnologia. Amb un caire molt divulgatiu, esquemàtic i senzill. Fins i tot l'accent recorda al programa, jejeje!!

2 comentarios:

  1. Eqhes ha dit...:

    Uoooo Jesús!! Semblo algú important i tot! I això que no arribo al nivell de "La Cuina de Jesús", hehe ;). Moltes gràcies pel teu comentari ;).

  1. jesus ha dit...:

    Gràcies a tu per la Tekimania!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour