Dissabte a València es fa la manifestació Salvem TV3, per la Llibertat d'expressió

Es fa mobilització '1707-2007: Ja n'hi ha prou' el 5 de maig a València per la tarde: Tres segles d'ocupació, de resistència i amb moltes ganes de tenir més llibertat d'expressió.
M'han invitat, però ho veig una mica fotut des d'Amposta amb la xiqueta de 3 anys. L'únic que se m'ha ocorregut és fer la meua humil promoció al bloc.

Commemorant que el 25 d'abril es va cel·lebrar l'aniversari de la batalla d'Almansa, i 300 anys després veure encara l'incident de la Carrasqueta, dona molt que pensar que estan fent encara ara les dretes al País Valencià amb la pèrdua de les llibertats.
A les 12h a la pl. bous de Xàtiva hi haurà la manifestació unitària: "1707-2007 Ocupades però no vençudes". S'estan preparant autobusos des de molts punts dels Països Catalans. D'allí després es va cap a la manifestació de València a les 18h a la plaça de Sant Agustí, i per la nit s'acaba en un multitudinari concert.
Els que no podem sumar-nos als actes, tenim 25 propostes per fer des de casa. Començo convidant-vos a escoltar la cançó 300 anys! (d'Obrint Pas cedida per la campanya).

Una cosa que m'ha impressionat molt, al moment d'ensenyar als amics de Xàtiva la foto de la llista d'esquerra per Amposta, m'han dit que els meus amics d'esquerra no tenen estes pintes! Suposo que parlaven que anem tots molt arreglats i els nois majoritàriament en los cabells curts, i al País Valencià ser d'esquerres és sinònim d'independentistes (més aviat extremistes). Tants d'anys baix la repressió de les dretes, els 'altres', han de ser gent molt alternativa, qüestió que es deu veure clarament al moment de vestir. Em tranquil·litza pensar que vivim a una regió amb més alternança política i més normalitzada. Em preocupa molt com s'ha de viure allà baix, per això els el volgut fer aquest petit homenatge.

2 comentarios:

  1. Nnako2 ha dit...:

    Hola, jo potsr aniré a la manifestació, espere que siguem molts

    Aquí deixe el meu blog


    http://cat.bloctum.com/nnako2

    ens veiem!

  1. Anònim ha dit...:

    Si visites el meu blog signam!

    Saluts!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour