Amb Manel Zaera ens destaquen com a blocaires polítics tarragonins

Avui he trobat al Punt i a la Marfanta un article del Gustau Moreno que el comença parlant de polítics blocaires a la província de Tarragona i acaba parlant dels blocaires polítics. Cito aquesta segona part.
[...] Però només a Amposta ens trobem el cas de dos blocaires coneguts que han decidit fer el salt a la política municipal. Curiosament, són dos informàtics: Manel Zaera, el germà gran de la blocosfera ebrenca, ocupa el sisè lloc de la llista del PSC; mentre que un altre dinamitzador de la internet ampostina, Jesús Ferré, ha donat suport a Marta Cid (ERC-AM), que li ha reservat la novena posició. De fet, Ferré ha estat l'encarregat de posar en marxa el web Martacid.cat, un dels llocs d'internet que més ha aprofundit en els recursos de la política 2.0, amb enllaços als comptes de la candidata a Flickr o Slideshare. En el compte de Flickr hi podem trobar una bona galeria d'imatges de Cid i dels diferents actes duts a terme per la candidatura, mentre que a Slideshare hi ha penjats els materials preelectorals editats per ERC. El web de Cid, que finalment ha adoptat l'estètica dels blocs, també inclou un vídeo que Cid ha penjat al seu propi canal de Youtube. L'únic punt negatiu és que no s'hi poden deixar comentaris.
>> Continua llegint a la Marfanta o al Punt

No estic acostumat a sortir a la premsa i m'ha fet il.lusió citar-ho, pero com vaig llegir l'altre dia al diari Mes Ebre,
Gustau és l’autor del veritable bloc estel·lar de les Terres de l’Ebre.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour