Televisió per internet a les nostres terres

Això és de lo més espectacular que he vist mai!!!!
Acaba d'aparèixer, TEVEON, televisió per internet al més pur estil Vilaweb TV. Quan he fet clic i he vist la presentació de la fira d'Amposta, amb un vídeo... m'he quedat impressionat!!!!
De lo poquet que he vist, corroboro a la Marfanta, de la gran qualitat professional que desprèn. A la època de la bombolla d'internet vaig treballar a una productora de televisió que feien grans projectes a la xarxa de tele i pensava que això només era mentalitat de Barcelona cap amunt, pero ni que siguin sis anys després veig hi han empresaris visionaris a les nostres terres.
Està clar que tot és millorable, però aquests mitjans, mos agrade o no, depenen d'anunciants i d'ajudes.
A la meva visió per internet mensual afegeixo aquesta a la meva llisteta:

4 comentarios:

  1. Unknown ha dit...:

    Hola Jesús,

    Les meves observacions que enllaces no crec que vagin en perjudici dels seus anunciants. És més, no és la primera televisió a la carta que hi ha i hi ha diferents formes de mantenir els anunciants. Una d'elles és inserint un anunci a cada inici de video, com fan alguns mitjans.

    El fet és que, si tu penses en l'ús social dels videos que poses a la xarxa, permetent incrustar-los en altres llocs web i permetent que la gent se subscrigui i els vegi des de la seva plataforma de televisió a la carta -com fan Vilaweb TV, Internautas TV, la NBC, Discovery Channel i altres mitjans-, segur que la seva difusió serà major i, no cal dir-ho, més còmoda.

    No discuteixo el seu model de negoci. És el seu model i no el meu. La meva observació és la d'un usuari que no concep una televisió a la carta que requereix accedir al seu lloc web per poder visualitzar els continguts. La gràcia de la televisió a la carta és justament poder utilitzar agregadors de continguts -iTunes/Apple TV, Miro, MediaCenter, MediaPortal, CenterStage,...-, per subscriure's als canals preferits i veure els programes que vulguis i quan vulguis, des del teu aparell de televisió o des del teu ordinador, utiltizant únicament un programa, l'agregador en qüestió.

    Manel

  1. jesus ha dit...:

    Estic totalment d'acord en lo que dius. Peró des del meu punt de vista té molt més importància ser el primer, l'aposta arriscada empresarial i el canvi de d'hàbits que això suposarà a la gent de les nostres terres molt per sobre de si pot millorar-se o no. L'ajuntament d'Amposta fa molt poquet dien que no podien emetre l'àudio dels plens (ni en diferit) per problemes tècnics i aquí (teveon.tv) he vist el de Tortosa en vídeo. Això pot ser un crear un abans i un després per comentaris casposos del segle passat.

  1. Unknown ha dit...:

    Fa temps que els ciutadans hem demostrat -amb els mitjans materials i temporals dels quals disposem-, que es pot informar de tot allò que passa a la ciutat, no només amb àudio sinó en video. I fa prou temps que hi ha iniciatives empresarials d'aquest tipus. Per això, perquè a la xarxa global aquest no és el primer projecte, faig aquestes observacions. I no estic criticant el projecte de forma destructiva sinó, aportant propostes de millora, per fer-lo més atractiu.

    Salut,

    Manel

  1. Carme ha dit...:

    Jesus, mira't els enllaços als "Generalistes", que crec que n'hi ha un que no ha quedat bé.

    Quant als comentaris, estic d'acord amb els dos: la proposta que fan està fantàstica i les millores que proposa Manel crec que els farien molt bé.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour