Com traslladar fitxers molt grans amb les mans a les butxaques?

Tens una peli o un programa molt gran, o un grup de fotos i vols enviar-los a un altre ordinador (proveïdor, company d'un altre edifici o de la feina a casa) ?

Si tens molts fitxers per traslladar, els has de comprimir. Si et resulta un fitxer petit, te'l pots enviar per correu-e. A partir d'unes dimensions ja necessites un llapis d'estos d'usb o gravar un cd o dvd. Si et fa una mica de palo portar coses pel bolso o directament li vols enviar a un altra persona, la solució és Mediafire. Et deixa pujar de forma gratuït fitxers de fins a 100Mb i no caduca mai. Aquesta opció també és vàlida per penjar aquest fitxer al bloc.

Quan allà on ho voleu enviar creieu que pot ser un problema l'anglés o voleu enviar fitxers encara més grans (1Gb) teniu Badongo i GigaSize. Amb el primer podeu pujar 12 gigues al dia amb velocitat limitada i amb el segon 1,5 gigues.
Badongo et manté el fitxer 25 dies sense que ningú se'l descarregui abans de borrar-ho i GigaSize 30 dies (60 si et registres gratis).
Tots aquest serveis són gratuïts i un cop pujat el fitxer et dona un enllaç per descarregar-lo. Aquest enllaç l'envies per correu-e allà on vulguis que es descarreguen este fitxer tant enorme. Evidentment, si te l'envies a tu mateix a un correu web, quan estigues a un altre edifici, pots descarregar-lo tu mateix...

Més informació a la meva revista preferida de la xarxa de TIC i consum en general.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour