Campredó puja al pòdium dels blocs ebrencs

El bloc del campredonenc Emigdi Subirats passa a ser el segon bloc preferit de les Terres de l'Ebre. Màxima classificació a la que pot arribar, ja que ningú dubta el guany aclaparador que tindrà el tortosí Gustau Moreno. A rebuf de l'Emigdi venen capitanejant la comarca del Montsià, l'ampostí Manel Zaera i el tortosí d'adopció Jesús M. Tibau. Ells tres han de lluitar pel segon i el tercer lloc.
A darrera del grans blocs, amb una mica de distància, ve l'escamot del Baix Ebre i Ribera d'Ebre on estan el roquetenc d'adopció Joan M. Garcia, bitemàire d'adopció Daniel Gil, el batlle de flix Pere Muñoz, el tortosí Jordi Roig, la Biblioteca de Roquetes i tancant per ara la classificació una altra campredonenca, Clara Álvarez.

Amb aquestes grans representacions de diversos municipis al Top Ten Ebrenc, té raó de ser les jornades sobre blocs i programari lliure que es fan a cada lloc, estirades pels propis blocaires pioners:
Si no ho has fet encara, també pots donar la teva opinió sobre el Top Ten Ebrenc. Per això només es has d'enviar un correu-e a emigdi@mesvilaweb.cat amb una votació amb els cinc blocs que són més del teu gust.

1 comentarios:

  1. emigdi ha dit...:

    Jesús,
    Ens has fet una bona difusió del Camprebloc. A veure si hi pots assistir, que hem de fer una gran jornada blocaire, per demostrar l'efervescència existent a Campredó i a la resta de les Terres de l'Ebre.
    salut,
    emigdi

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour