L'espai ciutadà de l'ajuntament es dirà Comunitat Ciutadana

Suposo que gràcies a la denúncia que vaig publicar a n'este bloc, sembla que per ara no s'utilitzarà la expressió Xarxa ciutadana al projecte web de l'Ajuntament d'Amposta.

S'ha canviat el nom del projecte de Ciutat Digital de Xarxa ciutadana a Comunitat ciutadana. Dono les gràcies al comentari anònim a este bloc pel que m'he assabentat.

El correu al regidor que li vaig escriure (fjfosch@amposta.cat) no l'ha respòs i no he rebut cap tipus de comunicació oficial. Suposo que pel comentari anònim rebut al meu bloc, per la política de fets consumats i per comprovar-ho al web dedueixo que s'ha canviat la nomenclatura. Si és així, li vull demanar disculpes en públic i donar les gràcies al regidor en qüestió.
Per altra banda, fent algun comentari pejoratiu amb un company d'un altre color polític, ja em van avisar que de la legislatura anterior, este regidor d'Amposta de CiU era dels bons. Ara si que recolçaré al regidor, agraeixo la bona voluntat, seré un gran fan del projecte Ciutat Digital i faré tota la promoció que estigue a les meues mans.
Gràcies Sisco de nou!

2 comentarios:

  1. Unknown ha dit...:

    No ho entenc. Tu no coneixes Sisco Fosch? Que no has fet res amb ell durant la passada legislatura? Que no has organitzat res?

    Suposo que no estaré etiquetat com convergent i entendràs que aquest comentari no és una defensa aferrissada del regidor en qüestió...

  1. Anònim ha dit...:

    Jesus fill, a quin mon vius?

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour