Este cap de setmana pots viatjar a l'època del renaixement

Per fi arriba la Festa del Renaixement a Tortosa. Dijous comença i hi haurà tot un cap de setmana replet d'actes (fins a 23 espectacles/hora, lamarfanta). L'any passat ens ho vam passar molt molt be, perdent-te pel casc antic que et transportava amb un viatge al passat, mireu les fotos de l'any passat.

La dotzena edició de la Festa del Renaixement de Tortosa ha apostat enguany per potenciar especialment els actes propis i de carrer amb gairebé 60 espectacles diaris, entre activitats itinerants, fixes, campaments, concerts, jocs, tallers, etc. (tinet.cat)

Disset tavernes que formen la 'ruta de la saboga' (telenoticies.cat)
Presentació del desè aniversari de La Taverna d'EnricoDeclarada Festa local d'interès turístic de Catalunya, Fiesta de interés turístico nacional i Placa d'honor del turisme de Catalunya. Amb el seguici cerimoniós, banderes de la ciutat, pregons, música, dansa, exposicions, ball de màscares, mercat d'època, concerts, sopars, trobada de puntaires, desfilada o mostra d'armes, cercavila de gegants i bestiari, focs d'artifici i altres activitats. Més informació a www.festadelrenaixement.org
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour