Finalitza la primera temporada d'Herois en castellà

Sembla ser que s'ha acabat la primera temporada d'Herois a totes bandes menos a tv3, que es pugue veure des del nostre país, es clar.
  • al Canal 9, es va acabar 27 de juny
  • al Sci Fi (satèl·lit de pagament), es va acabar ensundemà
  • la nit del 28 ja es podia baixar per internet, en castellà i en subtítols en anglès de les converses d'Ando i Hiro (el meu preferit).
A EUA es va acabar d'emetre al maig (NBC) i per la xarxa en anglès ja fa temps que va.

Per Amposta, m'he trobat de tot, gent que seguia Heròis per una de qualsevol de les formes que es podia seguir, tant tele com internet... fins i tot, la setmana passada vaig conèixer una noia que ho seguia simultàniament per Canal 9, Sci-Fi i tv3 tot a la vegada (hi han molts de malalts!!!!).

Pos bueno, de la modesta enquesta que he fet, menos de la meitat ho seguim només en català (tv3, la única que ho emet). El meu cas és el pitjor, que no ho veig ni en TDT (els meus veïns no ho volen posar).

Ara suposo que s'apuntarà molta gent a tv3 a veure el que per ells és reposició en català. Per la resta, demà nous capítols!!!! (17 i 18)


2 comentarios:

  1. Unknown ha dit...:

    Fa mesos que es pot descarregar en anglès i amb subtítols en castellà. A mi que la faci TV3 en català, la veritat, ja no m'importa gaire. Les traduccions catalanes no m'acaben d'agradar.

  1. Anònim ha dit...:

    esta tota en castellà.
    los 23 capitols.
    als p2p normals.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour