Neix el nou carnet que acredita coneixements informàtics

Un altre carnet es pot afegir a la nostra inflada cartera. El TIC, carnet de les noves Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, acreditarà el grau de coneixements informàtics dels ciutadans. Així ho explicà Joan Puigcercós a una entrevista a Catalunya Ràdio, que vol que el carnet tingui validesa, principalment, per a la presentació de currículums a les empreses i l'administració. Es vol que també sigui homologable fora de Catalunya.

El document seria de caràcter voluntari i tindria dos nivells de capacitació en coneixements informàtics, un de bàsic i un altre de superior. El principal objectiu és el de legitimar els coneixements informàtics adquirits, de la mateixa manera que ja succeeix en altres àmbits, com les llengües. La seva implantació podria ser efectiva l'any 2009. [foto Evanescente]
>> continua llegint a directe.cat

1 comentarios:

  1. Unknown ha dit...:

    No ha inventat res, perquè d'això ja fa temps que se'n parla. Els Col·legis professionals d'informàtica en parlen. D'altra banda, m'agradaria veure com es mulla el govern per dir si vol o no que els professionals de la informàtica tinguem una professió dignificada, amb una sèrie d'atribucions pròpies i exclusives, com passa en altres professions.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour