El preu dels teus gallumbos depèn de decisions polítiques, ves a votar

Us recomano l'article d'opinió de Marc Vidal que posa a parir al que s'absté en general i al que es considera apolític en particular
[...] El illetrat polític no sent, no participa ni li interessen els esdeveniments polítics. Desconeix que el preu dels seus gayumbus, de les seves sabates, del vi, dels tractaments mèdics, la cobertura del seu telèfon, la velocitat màxima permesa, la urbanització de la seva plaça, la il•luminació del seu carrer, el cost de la seva vida i fins i tot l'aire que respira depenen de decisions polítiques.
Aquest tipus d'ignorant polític voluntari desconeix que per la seva culpa existeixen putes explotades per màfies, polítics corruptes, gestors inútils, presidents d'acudit i regidors indocumentats decidint el futur econòmic i el pla estratègic de torn del teu poble.[...]

>> Continua llegint al seu bloc

3 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    els posts d'en Marc són boníssims. M'encanta les voltes que li dona a les coses i a la politica sobretot

  1. Anònim ha dit...:

    Aver una cosa és ser apolític i l'altra no voler participar en lo circ (apartidisme) que és la política democràtica actual, que ja sabem tots el que és, no ens fa falta anar gaire lluny per a saber que sobra.

    I no, no penso participar, (potser a escons insubmissos) en aquest circ de gent foten-se a parir tot el dia, de corrupcions, de terroristes d'estat, de conspiracions, de nivell de vida nul per a moltes persones.

    Hi ha gent que prefereix anar a la platja el dia de les eleccions, i a mi em sembla que és la millor elecció, almenys faràs algo de profit! Aquesta manera organizativa no és la correcta, i a la gran massa los hi repamplimfle perque saben que no existeix ni la dreta ni l'esquerra, només saben que existeixen els caradures, per tant, prefereixen anar a fer algo de profit un dia tan senyalat com el que tots els polítics és disfressen de bona gent i amic dels ciutadans.

    Llibertat per a Núria!

    Salut!

  1. Anònim ha dit...:

    I la gent que treballa cada dia, té els seus pensaments polítics, col·labora com a voluntari en una ONG, va a manifestacions com la de la vivenda (a les quals misteriosament també hi van les forçes polítiques, collons! Si hi van és que estem tots d'acord ja? Ai..serà que volen donar imatge), i col·labora activament a la societat només per no votar ja passa a ser un culpable de que hi hagin mafies i de tots els mals?

    Au va home, aneu-li a contar lo cuento a un altre!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour