No m'agrada la estàtua del bou

Pot ser el problema que tenim, m'ho va comentar m., és que els seguidors dels bous criden més fort. Tal com comenta l'Àngels, a mi tampoc m'agrada la rotonda que han posat adornada en un bou gegant.
Això de la rotonda taurina ja ho van intentar fer fa més de 2 anys i sembla ser que no els va acabar de convèncer, jo mateix vaig opinar denunciant-ho a la xarxa. Un símbol impactant com aquest, tindria sentit amb la època del transvasament o per la defensa del patrimoni natural del Delta o fins i tot pel canvi climàtic. Al fòrum s'hi diu de tot. Més informació del monument.

6 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    A vorem Jesús,

    Està molt bé que no t'agraden los bous ni els monuments als bous però ... que mos ho digues ara que venen eleccions. Vols dir que no hauries d'anar més en compte i procurar mantenir certa coherència? Si no, sembla que los que esteu en política només vulgueu dir la vostra quan venen eleccions i el resto del temps, "confianza ciega".

  1. Anònim ha dit...:

    Segurament si qui han posat el bou no l'haguessen posat, no s'hagués parlat de bous. No serà que els interessava posar-ho ara que venen eleccions precisament per crear polèmica electoralista?

  1. Anònim ha dit...:

    i el teu partit que diu ?? , a aquest blog parles com a persona, candidat, o que ...? A si com et convé , es clar... així de coherents, ..mans netes ¡¡¡

  1. Anònim ha dit...:

    Que no sabeu llegir o que?
    Posa bloc de JESUS FERRE i afegeix "Aquest no és el web del partit, sinó el personal que l'escric per parents, amics, coneguts i saludats"

    I com ha candidat? ni que pregués lo pueso a Marta Cid!

    Anda qu vos agrada remenar i manipular...

  1. Anònim ha dit...:

    És curiós que algú que no ha criticat mai l'Ajuntament ho face ara que va en una llista electoral.

  1. Anònim ha dit...:

    com ell mateix diu, ja va criticar el monument al bou fa 2 anys. Pero utlitzeu nomes la informació que vos interessa

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour