Polítics ampostins i blocs

Llegeixo al bloc de Manel que el cap de llista d'ICV-EUA, Àngel Porres, ha obert el seu bloc. Li dono la benvinguda. Ens coneixem de vista pel poble, sembla que és una persona molt simpàtica i oberta, i fa pinta que aquesta opció política, aquesta vegada pot treure representació municipal. Ànims i sort!
Aquest bloc, junt amb al polític pioner ampostí amb aquest terreny, Antoni, que ja fa quasi un any que es va obrir el seu, i si el meu es pot contar com a tal, tenim el panorama polític d'esquerres ampostí identificat al mon dels blocs.
En canvi les dretes ampostines sembla ser que no els hi agrada això d'escriure blocs. Dedueixo que és degut a que infravaloren el poder de la opinió signada a la xarxa en el mon polític local o que no els hi agrada que els hi fessin comentaris (o no disposen de la preparació necessària, qüestió que descarto). En canvi per la blocosfera ampostina i al fòrum d'amposta.info hi ha moltes opinions de dretes anònimes. Des de la meva humil opinió encoratjo als companys de les dretes, o no, a obrir un bloc de cara a les municipals i xerrem de política (tot i que jo sóc el menys indicat).
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour