Mos hem comprat un ordinador

Mos acabem de comprar este ordenador per casa. Necessitavem un ordinador silenciós per substituir l'actual que hem te fregit l'escandol que fa i falla bastant. Acostuma a fer de servidor de fitxers i de descàrregues, pero necesitem que si t'assentes devant pugues fer-lo funcionar normalment.

2 comentarios:

  1. Andreu ha dit...:

    Hola polític!
    Quant t'ha costat? A l'enllaç que poses surt el preu sense configurar de 1000€, una animalada, espero que hagis sigut més viu, un ordinador d'escriptori per aquest preu....

    Referent a la marca, aquest nadal vaig fer-me amb un portàtil Dell Inspiron (els de gamma baixa) per 600€, n'estic molt content.

    I el servidor que tinc aquí casa també és un Dell del 1997 que ha funcionat (i funciona) més hores que un neg**, sense cap tipus de problema d'estabilitat.

    Espero que també et doni bons resultats.

  1. jesus ha dit...:

    jejejeje
    1112€, pero tu has vist lo pantallot q m'han posat!!! 20" panoràmic!!! Core 2 Duo, i bàsicament perque la caixa és silenciosa. No et vaig comentar que estava hasta el gorro del sorollet ?

    El Dimension 9200 se ha diseñado y fabricado para que se mantenga refrigerado y sea silencioso incluso durante su uso intensivo. Gracias al ventilador frontal QuietCaseTM se ha obtenido un mayor espacio de refrigeración y un flujo de aire más eficiente, por lo que el interior del 9200 se mantiene a poca temperatura a la vez que el uso mínimo del ventilador lo hace más silencioso.

    ah! ... i visca Catalunya!!! (o estos són los atres ?)

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour