Comentaris anònims i política

Estic una mica disgustat dels comentaris anònims que estic rebent al bloc. Sembla ser que la gent és molt valenta tirant la pedra i amagant la mà. Hi ha un cas similar al fòrum d'amposta.info on molta gent comenta sense signar. Es interessant la segona meitat de l'article del miquel àngel que parla d'això.
Seguint les paraules de Voltaire, no estic d'acord amb allò que dius, però defensaré amb la meva vida el teu dret a expressar-ho.
Per altra banda, estic molt content de com van les converses a la llista. Ni que siguin opinions contràries, s'han perdut els històrics missatges anònims, i dona un alt nivell de maduresa social ciutadana a la xarxa comparat en aquells principis tant primitius.

També he vist interessant, ni que no tingue molta relació, mirar esta notícia de TV3 sobre blogs i política. Hi ha un petit punt que parla dels blocs anònims que és un tema paregut portat a l'extrem i diu que son informacions, rumors i especulacions d'autoria anònima.

Vídeo de cimeraextra

4 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    Hola Jesús, ja que tenim la oportunitat d'escriure't, pos ho aprofito. Veig que te presentes a les llistes d'ERC a Amposta.

    Durant molt de temps has estat criticant en públic o en privat la gestió de CiU en molts aspectes, sobretot en temes de TIC.

    Per tant suposo que governar en uns persones que ho han fet tant malament, se te faria difícil. Ara bé, alguns sectors del teu partit volen pactar en CiU.

    Sempre pots contestar que aspireu a la majoria absoluta, però resultaria poc creïble.

    Quina és la teua posició? Què votaries? Què creus que convé a Amposta en temes tecnològics?

  1. jesus ha dit...:

    Jo no he criticat la gestió de CiU, encara diria més, he col.laborat activament en tot lo que se m'ha dixat, tant personal com en la entitat que presidia. No se qui ets però m'assembla que t'has equivocat de persona. Parla en Sisco i t'ho aclarirà.

    .
    j

  1. Anònim ha dit...:

    Així Jesús, no has criticat la gestió de CiU, te sembla bé com han portat tot el tema de ciutat digital? Ja que sembla que series l'encarregat de temes tecnològics, potser t'hauries de mullar, no?

  1. Anònim ha dit...:

    Compaginar un lloc a l'administració pública i després presentar-te per un color politic resulta complicat. La fidelitat al govern que mana,.. com es va entrar al lloc de treball, les susceptibilitats,...
    Es complexe de parlar-ne. I to això d'un partit que tenia les mans netes i criticava l'enxufisme, hi han casualitats......

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour