Canvio de cicle a la història de la meva vida

Mentre el món està fent un canvi de cicle, la meua petita història personal es veu forçada a acabar més de sis anys treballant al Consell Comarcal del Montsià. Divendres portaré una humil capsa de galletes a la cafeteria de la feina (los que estem al paro som així).

Canviant radicalment de tema, no em puc treure del cap els ullets del nen desnutrit que ha sortit a les notícies per la greu emergència que hi ha a Àfrica. Per altra banda, d'un temps a ara, hi ha una forta crisi que afecta al món desenvolupat, atemptats impensables, un important canvi climàtic, tots hem d'aprendre a ser més pobres i una de quatre persones no troben el seu lloc al món laboral. Aquests són alguns dels molts exemples que el món no només està fent un canvi de cicle econòmic, sinó que és algo molt més profund, que necessita un fort canvi de valors per encaixar d'alguna manera aquesta sensació d'inestabilitat que tots vivim.

En aquest marc global, la meua situació laboral actual em desperta d'una època de treballar a quatre cantons de casa, d'horari de 8 a 3, que que m'ha permès criar les xiquetes mentre han anat a la guarderia i disfrutar de la família. M'ha permès disposar de temps lliure per difondre des de l'associació Atictes la tecnologia per allà on hem passat. En el pla laboral he assessorat amb noves tecnologies durant molts d'anys a l'administració local del Montsià, començant pel consell, fins gairebé tots els ajuntaments i diversos ens propers.

Professionalment m'ha tingut durant molts d'anys dolçament dormit, amb d'una sensació de càlida seguretat que em permetia seguir dormint. I, com sempre, quan et despertes és desagradable.

Se'm presenta una oportunitat de complir un dels meus somnis. He decidit fer-me emprenedor i muntar al Montsià una agència consultora d'internet per organitzacions: Assessoria de Xarxes soCials

Una petita empresa, ben gestionada, de servei a altres empreses està més predisposada i preparada al canvi, a la mobilitat, crec que pot aconseguir imitar els organismes vius més simples (mutar, evolucionar) a relacionar-se amb el seu hàbitat.

Per començar a difondre la necessitat al nostre territori realitzo un curs per empresaris, del 19 de setembre fins finals d’octubre de 2011.
Dilluns i dimecres de 20:00 a 22:00.

Les Terres de l'Ebre ja és una societat hiperconectada, ha arribat l'era digital per quedar-se. És el canvi de l'economia de l'àtom a l'economia de l'electró.

7 comentarios:

  1. Unicornio ha dit...:

    Moltíssima sort en aquest nou camí que emprens. Em fas molta enveja (sana, però enveja). Els canvis donen molta vida a la vida. Així que enhorabona.

  1. Anna ha dit...:

    Molta sort en aquesta etapa! Coincidiexo amb el comentari anterior, els canvis sempre són per a millor, només cal saber aprofitar-ho :)

  1. losimo ha dit...:

    Ànims Jesus!!
    Ja voràs com amb l'alegria que tens i les ganes de fer coses, te'n sortiràs.

    Pos res, apreta les dents, no tanquis els ulls, i apreta fort endavant, que lo millor esta per vindre.

    Molta salut, alegria i... Avant les axes!!! :DD

  1. Joan Vicent ha dit...:

    No saben lo que deixen escapar ...

  1. jesus ha dit...:

    Moltes gràcies Patri. Un comentari molt bonic!!!! Saps que a la meua família vas marcar una petjada en molt bon sabor de boca. Se molt poquet de la teva vida pels amics comuns. Pel 2012, si mos hem centrat una mica, podríem quedar un dia si baixeu, no?

    Gràcies Anna. He passat el procés de pensar-ho, creure-m'ho, explicar-ho... i ara espero que vagi tot rodat... vaig tardar temps en creure-m'ho (i encara hi han algunes grietes)

    Albert, sabies que porto dos mesos entrant al teu twitter esperant que repiules ofertes de treball? ets una molt bona font. Jo de gran vull ser com tu

    Joan Vicent amic! Juntets no mo n'hem sortit de situacions ben rocambolesques?
    D'aquí un any mon riurem, no?

  1. Pepot ha dit...:

    ei company! jo sempre he pensat que ets un cul inquiet i com un petit camaleo saps adaptar-te molt ràpidament a les noves situacions, en algunes situacions les tries tu (la majoria) en altres (com en aquest cas) venen imposades. tens totes les aptitutds necessàries d'un emprenedor: visió, passió, .... i un bagatge impressionant en aquest sector. com va dir algú que també va creure en un somni " yes you Can!!!!!"

  1. Victor / Spyr-1 ha dit...:

    Estoy seguro de que tendrás éxito en tu proyecto. Mucho ánimo para el comienzo (lo demás vendrá rodado)!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour