Busquem futurs pioners i pioneres de la internet a les Terres de l'Ebre

Des d'Atictes busquem aquelles persones que estan disposades a marcar el futur de internet a les Terres de l'Ebre. Ets de les que et va fer ràbia no ser la primera persona que va fer el bloc del teu poble? Haguesses volgut entrar al facebook primer que les teves amistats?
Ara tens la oportunitat d'ajudar a canviar en gran manera els hàbits i les costums de les Terres de l'Ebre, més enllà del món de les xarxes socials d'internet.



Com és habitual, Atictes prepara una nova activitat per difondre les TIC, i per què enganyar-nos, per pasar-ho be!!!
Aquest cap de setmana fem l'Ebre Lan Party a Santa Bàrbara que durarà tot un dia sencer.
Els que sou seguidors/es ja ho sabeu, l'esdeveniment reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació.

Generalment ja acostumem a fer activitats molt molt punteres. Però a l'edició d'enguany estic orgullós que dissabte a la tarda és dedicarà als programadors i programadores, amb un interessant taller per fer aplicacions per a Android. Si una empresa es vol dedicar a la programació, el seu gran futur passa per les aplicacions mòbils. Ho apendrem de la mà d'EbreAndroid i TarracoDroid

Però la gent menos tècnica, no vos preocupeu, diumenge al matí parlaran de guifi.net. Ens explicaran com podem compartir d'una forma molt innovadora l'internet de casa col·laborant en una xarxa oberta, lliure i neutral que al connectar-se s'estén la xarxa i s'obté connectivitat.

Tots dos sectors, a les Terres de l'Ebre estan una mica verds i ens agradaria que encapçalessis aquesta revolució tecnològica. És ben sabut que els que van iniciar projectes gratis a Internet en les primeres etapes (1995-96), avui en dia estan liderant els negocis en línia independents al pais.

Més informació i inscripcions a ebrelanparty.cat
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour