Divendres manifestació "Democracia real ja!" a la plaça de l'Ajuntament d'Amposta


Demà divendres a la plaça de l'Ajuntament s'ha organitzat una manifestació espontània pel facebook com a tantes altres ciutats baix el manifest que a nivell personal recolzo d'aquest dos webs:
Actualment vaig per reomplir a una llista d'un partit polític per les municipals, fins ara era la única forma per fer canviar el govern del meu ajuntament. Però crec que amb aquest moviment es poden fer canvis a mig termini importants. Crec que si ens sumem tots podem:
  • Fer una nova la Llei electoral i modificar la Llei de la Sindicatura de Comptes.
  • Accés directe als càrrecs electes, en comptes de votat tota una llista de cop
  • Millorar els processos participatius
  • Augmentar la transparència del govern
Dels dos primers punts un ajuntament pot fer ben poca cosa, però dels altres dos, si el meu partit formés part del govern municipal, faria tot el possible per potenciar-ho, com la resta de punts del manifest que m'he llegit, més o menys ràpid, i coincideixo plenament.



4 comentarios:

  1. Agustí ha dit...:
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
  1. jesus ha dit...:

    PERDÓ!!! No se que he tocat que he eliminat el comentari anterior. El torno a posar

    Agustí: "Jesús, per favor, tingues present que Democracia Real és una manifestació no és una reunió política (mítin) sino un moviment civil... no parligues del teu partit. "

  1. jesus ha dit...:

    En cap moment he nomenat el nom del partit. Intento donar a entendre que si l'acte és en contra els partits que es presenten, no m'interessa. Si és amb els manifests que he trobat, hem veig obligat a explicar la meua situació actual. El bloc és personal i d'opinió, en cap moment ho he dit al esdeveniment del facebook, pels motius que expliques

  1. Unknown ha dit...:

    Estic en tu, Jesús. Jo també vull participar-hi!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour