Vídeo del partit que igual te fregeix un ou, que te cus un botó

Tinc la sort de participar amb l'equip d'Adam Tomàs per treballar per Amposta amb aire fresc. Volem trencar dues dècades de majoria absoluta dels mateixos, que presenten la llista electoral amb una foto vestits com si foren convidats d'una boda.

La llista d'Esquerra d'Amposta està formada per
  • una nova generació de gent de la política, que d'entre altres moltes coses no han viscut el franquisme. Portem a persones que coneixen amb profunditat el sector de l'esport o dels jocs tradicionals.
  • una gent que vol treballar per Amposta amb ideals i professionalitat. Portem a persones que coneixen de veritat el món de l'agricultura i de la cultura.
Sortim de la Festa del Mercat, que hem participat de forma individual amb diverses activitats i de forma col·lectiva amb el Cafè Republicà. Te podria parlar molt de les avantatges de les noves idees i aquest canvi generacional tant important que necessitem al món de la política a nivell d'Amposta.

... i com no tenia que ser així, hem realitzat els vídeos pensats íntegrament per distribuir-se per internet. Aprofito per presentar-te la llista amb aquest vídeo.


 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour