M'ha dit la infermera de la clínica: Tun pare és dolent

Mon pare porta unes setmanes ingressat i ahir em van dir que hi ha personal de la clínica que no volen entrar l'habitació 219. Tinc que admetre que no em va sorpendre. Des de la mort de ma mare ha fet una carrera meteòrica: ha tingut l'etapa de demanar-li de casar a 60 dones, el van fotre fora d'una agència matrimonial, viatges sexuals, casar-se i separar-se recentment. Els últims tres anys s'ha deixat de parlar amb amb tota la família, això si no contem que em va estafar uns milers d'euros i es va negar a conèixer a la seva última neta quan va néixer.

Ara ha estat bastant malalt, ha trucat als fills i ens hem arromangat lo que ha fet falta. La nota curiosa va ser una nit d'urgències per Tortosa que es pensava que es moria, li va entrar el pànic i se'm va acomiadar penedint-se d'estos últims tres anys.

Les últimes setmanes s'ha recuperat bastant be, del cap, i ha començat a maldar-mos, emprenyar-se i fotre a parir a la nora. Ara diu que vol saldar els deutes amb mi perquè així li hauré de fer cas de tot lo que me mane.

Ahir pel matí quan la infermera me va dir que ha arribat a tractar de puta a una companya, sense entrar en molts de detalls, li vaig dir que els fills mon fem càrrec, que ens agafa vergonya aliena i li vaig demanar disculpes mentre la vaig ajudar a fer el llit.


2 comentarios:

  1. lo mirador ha dit...:

    Els pares son els pares, i ens els toca aguantar amb més o menys dignitat. Tranquil, i pensa que cada pal ha d'aguantar la seua vela. T'ho dic per experiència...

  1. jesus ha dit...:

    Moltes gràcies mestre!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour