Nou vídeo: àtic 2a, de l’analògic al digital #fb

Enguany, l’associació Atictes i la Universitat Rovira i Virgili organitzen les VII Jornades “àtic 2a” sobre TIC. Aquest cop, analitzaran l’evolució que estem fent els usuaris des del món analògic al digital i explicaran com ens comportem en ambdós entorns. L’esdeveniment tindrà lloc l’1 de Juliol a Tarragona i la inscripció és gratuïta.


En aquesta edició de les “àtic 2a” comptaran amb la inestimable presència de Richard Stallman, reconegut mundialment per ser el fundador del Moviment del software lliure i del projecte GNU. El Sr. Stallman explicarà quina és la clau per disposar d’una societat digital lliure tot fomentant la inclusió de les persones en un món digital bo.

Les jornades es completaran amb les ponències “Pares analògics i fills digitals” de la Doctora Mar Camacho i “Protegir (o no) la nostra identitat a internet” de David Comuñas. Els ponents analitzaran al llarg de tot el dia la importància de l’evolució social des d’un món analògic cap a un model digital on tothom està connectat, de manera gairebé immediata i constant, amb tot allò que l’envolta. Per tant, les ponències esdevindran interessants tant per a empreses com per a particulars de qualsevol àmbit i edat, donat que la inclusió digital afecta a tothom per igual. A més a més, totes les ponències tindran un marcat caràcter didàctic i social, per la qual cosa no caldrà disposar de coneixements previs sobre Internet o qualsevol aspecte tècnic relacionat amb la informàtica.

Com sempre, les “àtic 2a” es podran seguir en directe per Internet a través dels següents mitjans:

Per inscriure-s’hi i obtenir més informació cal visitar el web www.atic2.cat.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour