Divendres dues xerrades gratuïtes, com a cloenda de Nits a l'Àtic

El 1r Cicle de Conferències sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) realitzat al nostre territori, les Nits a l'Àtic, arriben al final de la seva primera temporada amb un acte de cloenda.
Nits a l'Àtic és una innovadora proposta a les Terres de l'Ebre de formació i educació en matèria de noves tecnologies impulsades per l'Associació d'Amics i Amigues de les TIC de les Terres de l'Ebre (ATICTES) amb el suport de les universitats UOC i URV.

Joan Vicent Navarro, President de l'entitat, valora el 1r Cicle com a "molt positiu", per l'estabilitat d'assistents a les sessions i la qualitat programàtica aconseguida, marcant com a objectiu per al Cicle del 2007 fomentar un major coneixement i participació entre els ciutadans i les ciutadanes sobre aquesta oferta educativa gratuïta.
Ara ATICTES prepara les que ja s'han consolidat com les Jornades formatives i divulgatives de referència a l'Ebre sobre TIC, les Jornades sobre Tecnologies d'Informació i la Comunicació de les Terres de l'Ebre, que enguany arriben a la seva IV edició, a més de tenir projectada també la II EbreLanParty

Divendres 15 de juny. Programa de la darrera sessió Nits a l'Àtic:
- Quedada al Oqio, Amposta, a les 19:30 per fer networking i sopar de germanor.
- A les 21h, al Casal d'Amposta dues xerrades:

1a Xerrada: 21:00-21:45

Axel Mueller Asensio:"Esport i Tecnologia"

Contingut: Repàs dels diferents àmbits esportius ( comunicació, competició, infraestructures i materials, medicina esportiva, …) on la tecnologia i investigació han aportat importants avenços i han situat l'esport com un dels sectors econòmics i socials més importants de les societats modernes.

Qui és Axel Mueller Asensio? Director del Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta. Llicenciat en Educació Física, INEF Barcelona. Entrenador Nacional de Rem i Entrenador Superior de Natació.

2a Xerrada: 22:00 – 22:45

Joel Garcia Abrodos: "Perquè la gent s'avorreix de competir contra les màquines i prefereix rivals humans"

Contingut: Hattrick: el joc més popular de futbol online del món. Un milió d'usuaris hi participen setmanalment. Apostes i casinos online: per què no jugar-hi i, si ho fas, com fer-ho per guanyar alguna cosa o no perdre-hi molt?

Qui és Joel Garcia Abrodos ? Estudis reglats en enginyeria informàtica a la UPC, treballs de topografia i professor d'informàtica. Creació d'un GIS (Sistema d'Informació georeferenciada) per al Consell Comarcal del Montsià (2006). Empresari. Blocs del ponent: Cosas que no deberías hacer i Copa Angelina Jolie

- A les 23h, networking final i fi de festa a Sala Metro (convidant-se a qui ho confirmi a nitsatic@gmail.com )

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour