Avui fa un mes que la Salsa Rosa ampostina va morir d'èxit

Dissabte 19 de maig, va tancar el fòrum d'amposta.info . Este fòrum va començar com un confidencial col·laboratiu fet de forma espontània per la gent on anava ple de rumors i cuchicheos... quasi l'utilitzaves com a premsa groga. Però al final es va convertir amb un lloc on s'acostumava a humiliar públicament a la gent del poble de tots els colors polítics.

Dels diversos atacs que he tingut personalment, em fan suposar que hi havien alguns que es trucaven o s'organitzaven d'alguna manera, per sincronitzar-se i fer un "acoso i derribo" simultani al fòrum engegant temes. Tot i que en general les entrades eren espontànies de la gent a títol personal.

Este fòrum forma part d'amposta.info , el segon web sobre Amposta (anterior als de l'ajuntament) que es va fer d'amposta al 1998 per InsertNet. Aquest fet li ha donat un renom i des de llavors, esta empresa, ha realitzat molts webs de la zona.

El fòrum s'ha omplert de convergents, socialistes, d'esquerra, anarquistes i demés fauna local que també feien foc creuat verbal, darrera el mocador que els feia anònims per fer verdaderes batalles campals virtuals sobre temàtiques polítiques i d'interessos econòmics, desqualificant les persones sense mirament. Deu tenir alguna relació que en plena campanya per les municipals es tanqués.

Tenia un company que va plegar de la feina, per treballar fora del poble, entre d'altres motius, per haver sortit retratat allí. Quan m'he trobat a algú que sortia, sempre l'he recomanat que no entri ni a llegir-ho, però al final sempre hi ha algú que t'avisava que si parlaven de tu o que si tal...

És per això que tot el 2007 el volum del fòrum s'ha disparat de cara a la campanya i el to s'ha anat tornat cada cop més desagradable. S'ha convertit amb el web més visitat d'Amposta, amb mil set-centes visites diàries segons fonts d'InsertNet . Volent treure profit publicitaris, ens van enviar a tots els partits locals la possibilitat de pagar per publicitar-se allí.

Aquest fòrum que es va tancar de forma indefinida ara fa un mes, disposarà d'un lloc d'honor a la història de la internet ampostina per ser el primer reality show amb autèntics continguts basura, de sang i fetges, que han aconseguit quotes d'audiència molt elevades. Repeteixo mil set-centes visites diàries durant el 2007.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour