Descarrega apps per iPhone i iPad sense posar la visa


Quan parlem de la tendència d'aplicacions per dispositius mòbils, sembla que ha passat a un segon terme marques com Siemens, Nokia o fins i tot Blackberry. Les dues més utilitzades pels usuaris, a causa de la gran penetració en el mercat dels seus sistemes operatius, són la botiga d'aplicacions d'Apple i l'Android Market, liderat per Google i que funciona en telèfons de diversos fabricantsLa meua revista preferida acaba de fer una comparativa vista pels usuaris domèstics.

Disposo d'un mòbil Android (HTC) i d'un tablet iPad. M'ho passo molt be descarregant aplicacions que permeten que el terminal s'enriqueix amb noves funcions, tant de feina com d'oci. Encara recordo la cara que els hi va quedar als amics quan al concert de Manel, a una cançó lenta, vaig aixecar el mòbil amb una aplicació que simula un encenedor. Estes vacances hem navegat pel viatge amb l'iPad, utilitzant el mòbil com a emissor de wifi i connexió a internet. Fent les funcions de navegador GPS, trucant als càmpings per reservar, publicant vídeos al facebook o mirant pel·lícules... tota una oficina al bolso on tot és més senzill i agradable.

La informàtica en núvol (de l'anglès Cloud Computing) on els documents i programari estan a la xarxa, que combinat amb els tablets, auguren a mig termini un us massiu, i deixen els ordinadors que coneixem avui en dia per usos més tècnics.

Les aplicacions poden ser gratuïtes o de pagament. Per Android encara no he posat la tarja de crèdit, però una cosa que em va fer molta ràbia, el dia que estrenàvem l'iPad, va ser tenir que posar la targeta de crèdit de forma obligatòria. A lo tonto, a lo tonto, una per error, l'altra volent, la primera setmana ens van cobrar tres aplicacions (molt barates). Acabo de trobar una forma de descarregar apps per iPhone i iPad sense posar la targeta de crèdit.

Me va semblar que si et descarregues (a l'iPhone o iPad) la versió demostració gratuïta d'una aplicació, prèvia contrasenya, fent clic un anunci d'allí dins es va descarregar la de pagament sense cap contrasenya, cosa que em va alarmar molt ja que la meua xiqueta de 7 anys fa el que vol amb l'iPad, però no vull que em coste més diners este gran invent que també fa les funcions de juguet de luxe.
 [foto 1, foto 2, enllaç via @MiguelGonzalez]
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour