Acabo de descobrir quatre nous canals de televisió majoritàriament dretans, on anirem a parar! #fb

Tot i que este estiu no hem mirat gaire la tele, a banda dels canals de dibuixos animats, l'altre dia ma padrina me va dir que hi havien nous canals de televisió, que no paraven d'anunciar-ho.
Al buscar-ho a les teles de casa m'han sortit
  • Boing (canal infantil de Telecinco). Telecinco aposta per la marca que comparteix amb Turner, i que emetia en determinades franges de FDF, per emetre un canal 24 hores dedicat als nens i als joves, a la franja nocturna.
  • Nitro (canal d'Antena 3 dirigit preferentment al públic masculí). Sèries com 24 (temporades 7 ª i 8 ª), Southland i Rush i emetre en exclusiva altres ficcions com Flashpoint (nous capítols), Turno de Guardia, Expediente X, Pacific Blue, Boston Legal, Ley y Orden i Acción Criminal, entre altres. A més comptarà des del seu llançament amb el contenidor de cinema NitroCINE. El catàleg cinematogràfic comptarà amb títols com "Collateral", "Los señores del Acero", "Pisando Fuerte", "Transporter 3", "Pitch Black" o "Fugitivos Encadenados". Així mateix, Nitro realitzar cicles temàtics de cinema (acció, aventura, bèl.lics, històrics ,...).
  • MarcaTV (canal esportiu relacionat amb el diari especialment centrat en el Reial Madrid). Canal d'informació esportiva i de debat, esquitxat per algunes emissions esportives puntuals, com la Lliga Marca de Futbol Sala o, possiblement, lligues internacionals minoritàries de Mediapro.
  • MTV España (mític canal de música). Emissió en proves amb videoclips. La programació que estrenarà el canal promet continuar amb la seva aposta per l'entreteniment juvenil, amb la combinació de sèries exclusives, programes que compten amb el segell transgressor, optimista, i humorístic que caracteritza MTV, producció pròpia, així com la música i l'emissió dels esdeveniments internacionals del canal. Tot ells en franges diferenciades que permetran als espectadors gaudir de dosis diàries d'entreteniment al més pur estil MTV.
Ara estem a l'espera del nou canal de televisió Ebre TV (que no és el mateix que L'Ebre TV) i de TV3 HD, TVE HD, La Sexta 2, La Sexta 3, La 10, Veo13, un canal de Sogecuatro, IB3 Sat, canal esportiu de TV3 i el Canal 3XL (que anirà al lloc del canal 300)

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour