Sisco Fosch porta des de 2007 per revisar 10 factures

Avui he anat a l'Ajuntament d'Amposta a cobrar els 5.400€ que ens deuen a l'associació per la realització d'activitats TIC des del canvi d'alcalde. Això amb Roig no passava.
A intervenció m'han dit que les factures no han arribat i que les té el regidor. Sisco m'ha dit que encara s'han de revisar, que no ha trobat un "hueco" des de 2007 per fer-ho. M'he oferit, per si fa falta algun tipus de documentació i sembla que per ara no. Al final poso en dubte el sou que li paguem i tinc moltes ganes de veure les activitats que farà la regidoria de Noves tecnologies aquest any, lo que si que està clar és que Sisco, d'un temps cap aquí, va molt liat.

18 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    ostia jesus, pareix que quan els ciutadans anem a l'ajuntament d'amposta és pensen que no ens enterem de res eh?? es irònic pensar amb la paraula "liat".

    Segurissim que la persona que t'ha dit això es deu pensar que t¡ho has cregut i tot.

    La veritat que haguès estat una bona escusa si no fes molt temps que tinguessin pendents els 5400€, però ja estem a meitat del 2009 i les factures no tarden tant a arribar, ¿Ens faràn pensar que en el moment de pagar, a tots els surt feina???

    A més no crec que la regidoria de noves tecnologies d'amposta tinguin tanta feina per no ocupar-se del deute que té pendent.

    EXCUSES I MÉS EXCUSES.

    I pensar que l'ajuntament d'amposta esta gestionat per "aquests" em dona mal de cap. FA QUE PENSAR, UN COP MÉS

  1. Unknown ha dit...:

    Si que fa que pensar, si... No he volgut entrar fins ara, en cap tipus de debat inutil, però penso que ja està bé d'aquest color! Es cert, aquest mateix matí el Sr. Jesús, ha estat parlant emb mi, amb molt bona cara, i després, com sempre, al arribar a casa, et pega la punyalada per darrera, i defensa't si pots, pq el mal ja està fet.

    Es cert, mireu, mireu, hi ha un enllaç amb les anomenades factures penjades, tothom ho pot veure!!!

    1.- En primer lloc, es fa difícil acceptar com a justificació de despesa, uns tickets escannejats (suposo) dels quals es impossible llegir res. Però bueno, amb bona voluntat, podem suposar que son reals i que les quantitats que es posen a les factures fan referencia a aquests tickets.

    2.- Resulta, senyors, que tinc les còpies de totes les factures que s'han pagat regularment a aquesta associació a mesura que s'han enviat, durant aquests anys. (Un total de 31.462€, que no es cap tonteria), i mira per on, hi ha factures pagades que coincideixen amb els seus justificants amb les que ara es reclamen.

    Mai des de l'Ajuntament hem posat en dubte que alguna factura no hagi arribat, o s'hagi perdut, o ves a saber que... però d'aquí a intentar cobrar coses dues vegades......

    Bé, no em vull extendre més, però com li he dit a Jesús molts cops, les coses, o es fan bé o no es fan, i tot sembla demostrar que això de que l'Ajuntament us deu 5400€... s'haurà de comprovar, i no està sent gens fàcil, pq cada cop que hi ha una aproximació per intentar averiguar si ha hagut algun error, a ell li fa falta temps per agafar la "rabieta" i despotricar contra l'Ajuntament i contra la meva persona a través dels blogs.

    Jesús, que no estem al marge, i també els llegim! I per cert, ja saps que amb tot el que has publicat en nom teu i en nom de la associació (comentàris sense demostrar, fotografies, atacs personals, etc...), hi ha prou material per presentar una demanda i per que prosperi?

    Per acabar, i per al Sr. Anònim, efectivament, l'Ajuntament d'Amposta està gestionat per aquests, els mateixos que no permetran que una mala gestió i/o error d'una entitat privada, suposi una pèrdua inútil de diners públics. Potser vostè, els regalaria sense res a canvi aquests diners?

    I per la gent que vegi l'oportunitat de crear un debat amb cert morbo sobre aquest tema, han de saber que per la meva part el dóno per tancat. Quan algú no vol escotar es absurd parlar.

    Sisco Fosch.

  1. jesus ha dit...:

    Sisco, em sap mal que t'ho emprengues com algo personal. El problema que tenim és que tu representes l'ajuntament en aquesta matèria i que jo defenso proveïdors impagats i economies familiars de socis que han fet una derrama que esperen que se'ls hi retorne.

    Si vols t'explico la meva opinió. En temps de Roig hem fet moltíssimes activitats any rera any, i amb la col.laboració de la regidoria de Noves tecnologies, hem situat Amposta al mapa de les Noves tecnologies: jornades, cicles de conferències i parties amb molt de públic. Roig va aconseguir fer Amposta Ciutat Digital que va ser una molt bona ajuda econòmica.

    Ara fa dos anys va entrar d'alcalde el sr. Ferré i immediatament es va fusionar amb la regidoria amb Mitjans de Comunicació, al meu parer, per asfixiar la regidoria de Noves Tecnologies (NT):

    * no només no s'ha aconseguit cap ajut important en matèria TIC,
    * no només se'ns ha deixat de contractar a l'associació,
    * no només es va fer una activitat amb Tortosa i a l'acte d'Amposta va assistir una única persona de públic
    * no només s'ha deixat de banda el web de l'ajuntament:
    (o) per exemple la patètica salutació de l'alcalde nou al web de l'ajuntament, que porta dos anys en preparació
    (o) o per exemple els actes de la regidoria de NT que segons el web es van acabar al 2006

    que tot això ho trobo una política en matèria de TIC respectable, alternativa però respectable...

    A mi, en el fons, m'és igual el balanç d'aquests dos anys d'esta regidoria en matèria de TIC.

    Jo només demano que es pague el deute de unes activitats que van fer amb molt d'esforç i el públic ho va agrair. Alternativament, demano una data aproximada de pagament.

  1. Unknown ha dit...:

    Anem a pams... i mira que vaig dir que no volia intervenir més, però no puc estar indiferent, perquè si només es dóna una versió de les coses, aquí queda, i no es fa més que sembrar dubtes, semblant que atorgues les coses...

    Que m'ho agafo com algo personal? Home, després de tota la "propaganda" que has i heu penjat pels blogs amb fotografies meves i referències al meu nom, com vols que m'ho agafi? No ho he penjat jo tot això, i ja assumeixo que el meu càrrec implica aquestes coses, però el càrrec l'ocupa una persona, amb tot el que comporta, no una figura de cera. I precisament, per aquest càrrec, he de vetllar pels interessos de l'Ajuntament i per extensió, dels ampostins, i no puc anar fent i desfent en funció de les demandes d'una entitat o persona.

    Com tantes altres vegades, t'agrada manifestar la "teva" veritat, cosa legítima, però amb l'error de no pensar-ho abans i de no informar-te.
    Què pinta aquí el parlar dels "temps de Roig" i del nou alcalde. Que hem de creure que en definitiva tot es un problema polític? Haurem de pensar que tota aquesta cosa es deguda a la teva participació en una llista electoral? Crec que no te res a veure i que això es anar-se'n per la tangent.
    El que si que es cert, es que durant la darrera legislatura de JM Roig, es va executar el projecte Ciutats Digitals, amb una important partida destinada a la formació en TIC que jo, en nom de l'Ajuntament, vaig apostar per destinar quasi exclusivament a les vostres activitats. I també es cert que en acabar el projecte (i la legislatura), aquesta partida va deixar d'existir, almenys en la seva quantia, per la qual cosa deixa de ser possible fer la mateixa quantitat d'activitats, (que no vol dir no fer-ne). Això, a l'associació se us va comunicar amb temps suficient, com tantes altres coses, però insisteixo que si algú no vol escoltar és molt difícil conversar.

    Ara, comentaré les afirmacions que fas en el teu comentari, per que quedi clar d'una vegada i per totes:

    1.- NO SAPS EL QUE DIUS, quan parles de que en entrar l'alcalde actual, es fusiona la regidoria de NNTT amb la de M de Comunicació. Aquesta fussió es va fer a l'inici de l'anterior legislatura, curiosament quan entra en vigor el projecte CD i quan la vostra entitat inicia la època "dolça" de les activitats. Per tant, aquí enganyes voluntariament o involuntariament a la gent que llegeix les teves paraules.

    2.- MENTEIXES altre cop quan dius que no s'ha aconseguit ajuts importants en matèria TIC. Hi ha ajuts, i hi ha diversos projectes en execució i executats. La diferència es que aquests ajuts no han anat destinats directament a la teva entitat i que com és lògic no ens han fet "Ciutat Digital" per segona vegada (com a ningú).

    3.- MENTEIXES també quan dius que s'ha deixat de contractar l'associació. En primer lloc, mai se us ha contractat. I en segon lloc, vareu ser vosaltres els que voluntàriament vau deixar de fer les vostres activitats al Casal, "per falta de lloc". Volieu la sala del teatre, però només hi ha una de sala gran, i quan vareu passar el calendari d'activitats, els dies i hores proposats ja estaven assignats a una altra entitat de la ciutat. Era tan senzill com canviar el dia u hora de l'activitat. Se us va cedir la sala on SEMPRE heu fet l'activitat, però per a vosaltres ara es poc, i decidiu marxar. Però es decisió vostra, i no de l'Ajuntament. El que no farà l'Ajuntament es donar-vos a vosaltres o a alguna altra entitat preferència respecte a les altres. Potser se us ha de fer un tracte de favor???

  1. Unknown ha dit...:

    4.- Tornes a MENTIR, quan parles d'una activitat feta a Tortosa amb no se què d'una persona que va assistir a Amposta. No saps de què parles. Suposo que fas referència a la Jornada de Programari Lliure de les Terres de l'Ebre, que es va fer a Tortosa, Per cert, jornada organitzada per la UOC i la Xarxa de Telecentres, en la que des de fa 3 anys col·labora l'Ajuntament d'Amposta juntament amb d'altres. Els organitzadors van creure oportú fer la jornada formativa a Tortosa i una jornada divulgativa als telecentres de les TT de l'Ebre. I per cert, el telecentre d'Amposta estava ple! Es l'únic que es va fer físicament a Amposta i va ser un èxit. Potser ens hauriem de preguntar cóm es que, quan es fa algun tipus de jornada relacionada amb les TIC, que no es organitzada per la vostra associació, cap de vosaltres hi assisteix... Jo pensava que éreu els primers interessats en aquestes activitats, però sembla ser que, el vostre interès es únicament personal.

    Per cert, ja fa un any que la UOC va decidir que en la edició del 2009, l'acte principal es farà a Amposta. A veure si hi assistiu, que es realment interessant!

    4.- MENTEIXES també quan afirmes que s'ha deixat de banda el web de l'Ajuntament. Potser si, t'he de donar la raó en que hi ha alguna secció (presentacions)que potser no està actualitzada, però el que realment importa al ciutadà, el dia a dia, comunicacions, anuncis, tràmits, etc. està al dia, i molt! No es el millor web, segur, però és millor que d'altres.

    El balanç d'aquests dos anys de la regidoria, podria ser millor, segur, però és positiu. Potser no es al teu gust, però una cosa son els gustos de la gent i l'altra la realitat de la feina feta. Aquest blog no es el lloc ideal per fer publicitat de les activitats de la regidoria, però que els preguntin a la gent del Poble Nou, per exemple, com es possible que puguin tenir una connexió a internet que era inexistent (no els arriba ni la cobertura GPRS), i les dificultats que això ha suposat, amb moltes hores de feina, per cert. O que els preguntin a la gent que se'ls ha fet i se'ls està fent formació per introduir-se en les TIC, etc, etc...

  1. Unknown ha dit...:

    I per acabar i tornant al suposat deute:

    - Qualsevol administració (Ajuntaments, Diputació, Generalitat i Estat), quan dóna un ajut econòmic, demana i necessita la justificació d'aquesta despesa. I hi ha un plaç per justificar-ho, que sol coincidir amb el tancament anual de l'exercici comptable. Si no es justifica la despesa, sovint l'administració deixa de pagar percentatges i fins i tot pot arribar a demanar la devolució de les quantitats transferides per l'activitat, amb l'increment dels interessos generats durant el temps que l'entitat ha disposat dels diners. Així funciona i això ho marca la llei.
    No es el vostre cas, sempre se us ha donat confiança, i consta a la comptabilitat municipal, la relació de factures presentades per l'associació que se us han pagat. Totes i cadascuna de les que s'han presentat en els terminis corresponents. Per tant, en principi, l'Ajuntament d'Amposta no us deu ni un cèntim.

    Pot ser, però, que no hagueu presentat alguna factura dintre del termini, o que fins i tot no l'ha hagueu presentat. I amb la voluntat d'ajudar-vos, ja fa temps que et vaig demanar que identifiquessiu aquestes factures i que fariem el possible per subsanar-ho, quan podriem simplement ignorar-ho com farien d'altres administracions i segons la llei.
    En un primer moment, em fas arribar un simple llistat. posteriorment, i despres de tornar a parlar, em fas arribar una serie de factures. I curiosament, moltes d'aquestes factures amb els corresponents justificants, resulta que ja les tenim a l'Ajuntament, i pagades des de finals de l'any 2008. Comprovar el que es correcte i el que no, no està resultant gens fàcil i més quan alguns dels justificants son il.legibles.
    Demanes una data aproximada de pagament? En primer lloc, hem de saber segur si se us ha de pagar algo pendent, i en segon lloc de quina quantitat estem parlant, però la real, sense factures duplicades i ja pagades.
    Es clar que potser que no tingueu aquesta informació, però en el que fa referència a la vostra gestió interna, crec que l'Ajuntament no te cap responsabilitat.

    Sisco Fosch.

  1. Anquell ha dit...:

    I quin mal hi ha que pengen factures? Què allò que paga i ha de justificar l'Ajuntament i com gestiona els diners s'ha de portar de forma amagada?

    A més que les factures nos ón d'un tercer, sinó que publiquen les seues propies factures que se'ls ho deuen

    Si en Roig estes coses no passaven i es van engegar molts projectes i posar Amposta al mapa de les TIC potser és que algo falla ara, sigui Sischo Fosch, sigui Manel Ferré que al cap i a la fi és l'alcalde

    Sens dubte trobo molta deixadesa que des de 2007 hi hagi factures impagades a una entitat.

    I més fort que el Sr. regidor digui que realment volen cobrar dues vegades. Però encara més fort que intenten fer-se quadrar per pagar-les!! Això vol dir que estan habituatst als xanxullos i fer quadrar números, no?????

    Sobre la demanda, no seré cap gran entès, però si no hi ha cap mentida en tot lo que se diu i és reclama algo legítim d'esta associació, no crec que prospere cap demanda. Ni menos com atacs personals, perquè sinó Zapatero ja hauria demanat a tots els periodistes de La Razon i el PP al Wyoming.

    Sou càrrecs públics, que feu una funció pública, i heu d'acceptar les crítiques (que vatros també en feu contra els altres!!) mentre no sigui mentides, sinó, plegueu o us busqueu un psiquitra per ajudar-vos a superar el trauma de què no tothom acatxe lo cap i hi hagi qui vos conteste

    Vaja delfin se va buscar Roig en Manel Ferré i la seua tropa de verduleres inacàpaces de gestionar un Ajuntament. S'hauria d'haver quedat ell, estes coses no passarien

    Últimament estic veient cada cosa que fa fredat, per Déu

  1. Anònim ha dit...:

    Per ser que Sisco donava per tancat el tema.... S'està explaiant molt amb una llengua viperina....

    Diuen que qui es desfà donant explicacions és que intenta justificar-se d'algo que li pesa a la consciència que no ha fet bé...

  1. Unknown ha dit...:

    Bé, està demostrat que de forma anònima es molt fàcil opinar.

    Amb noms i cognoms, en canvi, si no contestes, atorgues i no vols explicar les coses, i si contestes, resulta que et vols justificar i amagar coses... En que quedem???

    Penso que en la explicació anterior, queda ben clar qui menteix, potser per voluntat, o potser per falta d'informació.

  1. Champions ha dit...:

    El Sr. Sisco Fosch treballa o només està pendent del bloc de Jesús Ferré? Casi que sembla un xat del pendent que està... No és amooooooooooor, se llama obsesioooooooooooon

  1. Anònim ha dit...:

    Em sorpren que el regidor sisco fosch perdi un llarg temps del seu horari laboral per fer comentaris en aquests blog, serà que no té gairé feina aquest matí.
    Així que, aprofitant l'ocasió també m'agradaria donar la meva opinió com a ciutadà d'amposta:

    1.- regidor, tots els ciutadans d'amposta tenim dret a mostrar les nostres opinions tant siguin favorable i/o desfavorable.

    2.-Quan algú ocupar un càrrec a l'ajuntament ha de saber que en la seva nomina s'inclou treballar pel poble, en este cas per amposta i on també s'inclou les opinions dels ciutadans que agradin o no agradin.

    3.- Dir que són comentaris inútils aquells que van lligats a reclamar per la feina feta, em semblen de no estar a l'altura del càrrec que s'ocupa. PERQUÈ TU TREBALLES GRATIS? NO CREC, NINGÚ TREBALLAR GRATIS.

    4.- El ciutadans el que volem són bons resultats per amposta i no explicacions i opinions per enganyar-mos.

    5.- Com a Governants de l'ajuntament d'Amposta haurieu de donar un clar exemple cosa que no heu fet fins al moment. CREC Ja es hora de que començeu a treballar pels ciutadans i no per la vostra imatge, ja que ara mateix ja esta prou deteriodada com per fer actes de presència en blogs i altres mitjans...

    Segurament la gran majoria de ciutadans us va votar pensant que seguirieu els criteris de Roig( personalment em semblen igual de desorientats com els actuals), però si preguntes en aquests moments veureu que tots començem a estar molt cansats de com esteu gestionant amposta.

    un ciutadà ampostí

  1. jesus ha dit...:

    Pel tema de les factures pendents, que al fi i al cap és lo que m'interessa, vam presentar les factures dins al termini com sempre escrupolosament. També si poses en dubte si es va fer l'acte tenim fotos amb molt de públic i a tu inaugurant, ja faré un vídeo per que et veigues...

    L'interlocutor de l'associació, que va estar un any perseguint-te preguntant-te per les factures, lo vas arribar a tindre un mes que no li contestaves el telèfon.

    Arribat el teu comportament en natros, l'associació va decidir posar-me a mi, no entenc perquè se m'ha de posar com el cobrador del frac...

    Ens reunim per primera vegada sobre este tema 19 de desembre 2008. Sisco es compromet a pagar-nos abril 2009 però sembla que s'ha oblidat. Ara demano si ho pensa fer o no. Per les paraules que escrius amb tanta ràbia veig que no mos penses pagar.

    Crec que la culpa la tenim natros per arribar un any a comprometre’ns a fer tres activitats de 6000€, amb molt de públic, sense signar un simple conveni, sense cap paper.

    Sisco, perdona per tot lo que he dit. El problema és meu per pardillo i per confiar amb un alcalde que venia a totes les inauguracions i ara van i me'l canvien. Lo problema és meu per tonto.

  1. Anònim ha dit...:

    Sincerament, crec que tot això sobra a la xarxa. És un problema administratiu, comptable o financer, però en tot cas...no trobeu qeu ho haurieu d'aclarir parlant-ne vatros dos i no fent xafareig?
    La imatge que doneu és bastant penosa...i sí, sembla que n otingue fena, i no sisco no...los dos. Que ja sou grandets pa estar com xiquets menuts.
    I si l'afer és en la regidoria de l'ajuntament, haurieu de tractar-lo com a tal, no a nivell personal, i en el lloc adient... per favor!!

    En fi, la vergonya aliena em persegueix quan veig estes coses...
    Ojo, que cadascú té llibertat d'expressió, d'opinió i del que vulgue...pe`ro no està de més respectar la dels altres i donanr una imatge seria en temes serios co mestos...

  1. jesus ha dit...:

    En referència en este últim anònim, después de molts ajornaments, jo em planto al regidor i li pregunto quan cobrarem i me diu abril, acabem el maig i repetides vegades en persona, per correu i per facebook li pregunto com està el tema i me diu que "estamos en ello" sense cap tipus de data ni de certesa que té intenció de pagar. Jo no disposo de cap paper que compromet a l'ajuntament a pagar-me. Què vols que fase? que pergue més hores de feina per passar cada dia? de 2007 a aquí ja hem esgotat totes les reunions, a n'estes altures ho considero una burla lo que mos està fent, i sentint-lo parlar aquí veig que no mos pensa pagar.

  1. Andreu ha dit...:

    Bé, ànims, que tot s'acabarà resolent!

  1. Enric ha dit...:

    Trobo molt lamentable tota aquesta polèmica. Trobo molt lamentable la manera en que ha plantejat el problema Jesús. Crec sincerament que per denunciar un fet o treure'l a la llum pública no cal cebar-se amb una persona i redactar un escrit amb mala llet i molt mala intenció (links amb les factures, amb el sou del regidor ..). Tot això tret de contexte és anar a fer mal a la persona. Sisco és un treballador com qualsevol altre, càrrec públic sí, però no per representar el que representa se li pot dir de tot i de les maneres malintencionades en que s'ha fet.

    Lamentable que blocaures ebrencs com el Jesús comencen a utilitzar articles ofenedors per denunciar fets que hauríen d'anar per la via administrativa i no per la de fer mal a persones.

    Ara bé, .... que en farem.

  1. Anònim ha dit...:

    jo comprenc a Jesus, amb aquesta gent l'única arma possible i que els incomoda és la difusió d'informació per la xarxa, ja que tot lo demès (pel fet de ser polítics) els rellisca tot.

    Comencen a sortir els fums i fan el que els dona la gana.

  1. Anònim ha dit...:

    No vos ha d'extranyar Jesús té esta forma d'actuar: davant te fa gracietes i bona cara i per darrera te la fot.

    S'està posant en evidència ell solet.

    En època de Roig, Jesús encara no es dedicava a la política activa amb ERC. Just va ser quan va a entrar a treballar d'informàtic al consell comarcal del Montsià (quan van entrar els seus) i tenia intencions d'entrar de regidor de noves tecnologies al lloc de Sisco, però van perdre les eleccions. Des de llavors no ha parat de criticar a l'ajuntamen d'Amposta, i a Sisco personalment, algo li cou.

    Pel que diu el regidor sembla que les factures i tiquets no són del tot "clars".

    Fixeu-vos que desde fa temps los actes dels atictes es fan tots al consell comarcal, tot son convidats dels seus (polítics i càrrec d'Esquerra inclosos). Tot es fa de cara a casa. Casa seua clar.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour