Taula rodona sobre Creative Commons, Llicències lliures a l’era digital, a Nits a l'àtic


La vuitena Nit a l’àtic del cicle 2008/2009 tindrà lloc el 29 de maig a les 21:15 hores al Consell Comarcal del Montsià (Amposta).

CREATIVE COMMONS – Llicències lliures a l’era digital” serà una xerrada a càrrec de Carles Basteiro, advocat especialitzat en Dret de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Noves Tecnologies i Protecció de Dades Personals.

A l’era Internet els drets de propietat intel·lectual són la moneda més valuosa. És l’únic bé amb el qual pot comerciar un creador per a guanyar-se la vida.

La protecció de la Propietat Intel·lectual implica el reconeixement en exclusiva de determinats drets al titular d’aquesta propietat, en concret sobre quan i com explotar-los.

D’altra banda, i fora de les normatives estatals i supra estatals, el creador té altres opcions: Posar les seves obres sota una llicència Creative Commons, o les conegudes com llicències lliures.

Tot això s’explicarà amb detall a la pròxima Nit a l’àtic. La xerrada tindrà un marcat caràcter didàctic que farà d’aquesta activitat un lloc de visita obligatòria per a gent de totes les edats, fins i tot, per a aquells que no tinguin coneixements previs sobre les matèries que es tractaran.

Després de la ponència tindrà lloc una taula rodona titulada casos d’èxit empresarial amb llicències lliures amb la presència dels empresaris:

Més informació:



En acabar hi haurà una estona de tertúlia a peu dret , és a dir, una estona per comunicar-nos amb els assistents (públic, organització i ponents) de manera més propera, tot acompanyat d’una copa de cava gentilesa d’Atictes.

Com és costum, s’obriran diverses vies de seguiment i participació:

L’accés serà gratuït.

Tota aquesta informació i molta més es troba disponible al web oficial de les jornades: http://atic2.cat

Organitzen l’activitat Atictes i la Universitat Rovira i Virgili.

Per qualsevol dubte o informació addicional, t’atendrem a organitzacio@atictes.cat

(foto per Aeioux)
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour