Finalment l'ajuntament ens pagarà 5400€ en dos anys d'endarreriment

Divendres vaig quedar amb el regidor Sisco Fosch per aclarir el deute que l'Ajuntament d'Amposta tenia pendent amb Atictes i li vaig entregar aquest document. Es va decidir que al abril 2009 es formalitzaria el deute relacionat amb les factures pendent de pagament, que fins i tot es remunten al 2007. Feia més de dos anys que no feia d'interlocutor de l'associació amb l'ajuntament i em va fer recordar vells temps.

Encara que els terminis són molt incòmodes per l'entitat, sembla una bona voluntat política i hem pensat en posar terra amb la resta de temes que teníem preparats treure a la llum per fer pressió per cobrar.
L'Ajuntament posa per condició comprovar que les quantitat presentades, que finalment pugen menys de 6000€, coincideixin amb els pagaments que hem rebut.
No ens vam quedar curts amb elogis personals, com ara que sempre dic que mai ens ha deixat de pagar l'ajuntament d'Amposta i per això em sorprenia aquesta actitud, o lo be que ens mimava l'anterior alcalde. Fins i tot es va mostrar interessat en participar parcialment amb alguna de les activitats que realitza Atictes al 2009.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour