Mapa amb tots els grups de Facebook de poblacions de les Terres de l'Ebre http://facebook.ebresfera.cat

Blocaires Ebrencs i Atictes presenten facebook.ebresfera.cat Per qui encara no ho conegui Facebook és una Xarxa social per Internet. Normalment per buscar feina i ampliar el grup d'amistats o socis per negocis recorrem als amics dels nostres amics i mos toca dependre de la intermediació dels nostres amics. Amb facebook podem accedir de forma directa. La gent de les Terres de l'Ebre durant aquest 2008 està descobrint que pots recuperar el contacte amb gent que fa temps que no veus (amics del col·legi, de l'institut, de la feina, gent del poble que ara és a ciutat...)

Facebook és una pàgina d'internet on pots posar el perfil, la foto, aficions, història personal i llavors pots posar enllaços, vídeos i demés informació que es vulgui deixar d'un mateix. Podem tindre la nostra agenda de contactes que s'actualitza automàticament (renovant la foto o afegint informació actualitzada). També podem estar informats d'activitats culturals o simplement apropar-nos a gent que viuen lluny, però cada vegada més estan havent contactes del nostres
pobles per la xarxa social i es poden trobar punts en comú amb els teus amics que no s'haguera pogut saber per una altra banda.
Una de les primeres coses que fas a Facebook és buscar el teu municipi a veure si hi han veïns teus. Amb aquest projecte es permet trobar de forma fàcil la gent del municipi d'on ets i dels pobles veïns i així afegir-te al grup o trobar la gent que coneixes d'una manera fàcil.
També hi pots trobar l'aplicació de moda, que envia regals ebrencs als teus contactes de Facebook.


Registrar-te al Facebook és molt fàcil i només necessites tenir un correu-e i ho pots fer aquí http://ca-es.facebook.com
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour