Treu-te l'iTunes i posat el SongBird

Get SongbirdÉs un reproductor de música en català que no només reprodueix música sinó també fa les hores de ràdio o de navegador web -tot i que d’una forma una mica especial ja que Get Songbirdes centra en tendes de compra de música i coses semblants-. Amb el SongBird podem també catalogar tota la nostra música, connectar amb la base de dades Freedb, sincronitzar amb l'iPod i, properament, cremar els nostres CDs des d'aquesta aplicació.

Get SongbirdDesprés d’uns quants mesos sense publicar res, però sense aturar el desenvolupament, s’ha presentat una nova versió, la 0.3. Recordem que aquest projecte va rebre una donació d’un milió de dòlars farà cosa d’un any.

Get SongbirdEl projecte, des que va començar, ha estat una autèntica revelació ja que ha estat un reproductor que ha cridat molt l’atenció: pel seu aspecte, perquè és multiplataforma i, principalment, per les seues característiques:

* Treballa amb el motor Gecko (el mateix que el firefox)
* També reprodueix tot tipus de vídeo (ja que fa servir el motor de l’vlc)
* Porta una nova API que permet integrar els llocs webs amb el reproductor
* Inclou un cercador anomenat Skreemer que reconeix la cançó que sona a cada instant
Get Songbird* Plugin per a suport d’ipods i importació de les llibreries d’iTunes
* És multiplataforma: Windows, Linux i Mac
* Està traduït a més de 39 llengües (entre elles el català)
>> Continua llegint a somgnu.cat

Descarrega el SongBird

3 comentarios:

  1. Gustau Moreno ha dit...:

    Molt interessant. El provaré!

  1. Unknown ha dit...:

    És molt recomanable però, no m'estranyaria que acabés tenint problemes perquè moltes de les fonts que utilitza són il·legals. És a dir, que es descarrega cançons d'adreces web, no d'enllaços torrent ni altres tipus de P2P. Això no és legal des del punt de vista de la propietat intel·lectual perquè penjar cançons d'un lloc web implica difusió pública, entrant en conflicte amb la còpia privada.

    És estrany que no hagin saltat les entitats de gestió de drets.

  1. jesus ha dit...:

    Llegeixo a genbeta que "falla en las opcines avanzadas, sobre todo en la gestión de plugins y en las novedades". Anirem veen

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour