La cuina de jesús es el millor videobloc en català segons Alianzo

Quina ha estat la meva sorpresa, revisant el rànquing d'Alianzo (diuen que és dels més seriosos), quan he vist que el videobloc col·laboratiu d'Atictes, la cuina de jesús, està situada el 44 entre els blocs de parla catalana!!!!

No m'ho puc creure!!!!
Revisant els blocs que tinc per sobre, si no se m'ha passat alguna cosa, ens convertim amb el millor videobloc en català!!! és molt fort!!! Això que va començar com un joc, jejeje, un experiment sortit de les jornades àtic2ª, s'ha convertit en algo que a la gent li agrada... no és per desmerèixer als nostres seguidors, però creieu que en hi ha per tant? Bueno, pel compte que em toca, jo estic molt content!!!!!!
Us passo el top5 ebrenc dels blocs en català segons Alianzo
6 Mireia Galindo
9 Tens un racó dalt del món
18 [bauen_Blog]
44 La cuina de jesús
50 Bloc de Manel Zaera
Per cert demà Dani de [bauen_Blog], el blocaire 18 en català, ens farà una xerrada sobre Eines 2.0 i Biblioteques a la xarxa que es pot seguir per internet en directe (i els que pugueu a Amposta).

El videobloc és molt experimental i encara no surt tant be com voldríem i depenem de la col·laboració de la gent d'Atictes, des de guions, talls de vídeo, a idees, suggerències, opinions i suport moral en general. Sense ells no es faria. Aquesta alegria d'entrar al ranquing el vull compartir amb la gent que ha col·laborat (dic de memòria, espero no dixar-me a ningú). Comencen els agraïments per l'impulsor d'aquest projecte Marc Ferreres i continua en Gamoia, Josep Vidal, Enrique Vilchez, Àngels Martínez, David Comuñas, Àngels Moreno i Marià Cano en particular i als Atictes en general.

Estem preparant el capítol següent i tenim una petita sorpresa d'un presentador nou una mica peculiar, però ho traurem a finals de la setmana vinent si podem.

5 comentarios:

  1. Gustau Moreno ha dit...:

    Enhorabona, Jesús!
    Et recomano que t'inscriguis també al rànquing de Bloguzz (www.bloguzz.com). Hi ha un apartat de videoblocs força desert, ja que amb La Marfanta ocupo la primera posició, quan realment no sóc un videobloc.

  1. krusty ha dit...:

    FElicitats xl Ranking!! com ja te vaig comentar en un post anterior continúo sense vore lo video!! lo sento!! pro no el vec!! és curiós!!

  1. Anònim ha dit...:

    xeic! a mi no em fa falta que els d'allianzo m'ho diguen... jo SÉ que la «cuina» és lo millor videoblog en català (i, a més a més, per a mi, és lo millor del món!)

    :D

    felicitats!!!

  1. jesus ha dit...:

    Gràcies a tots!!!!
    Gustau, els acabo d'enviar un correu que no sóc capaç de validar el vloc a Bloguzz (el bloc el tinc)

    Krusty, prova si t'has intal.lat el flash o sinó em truques quan estigues devant de l'ordinador (699443267)

    Chaic jacme!! me faràs posar roig... eres dels que tenia ganes de conèixer i ho vaig aconseguir este finde...

  1. Anònim ha dit...:

    no es que sigue bo, es que ni ha pocs. sigues modest

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour