Xerrada de les biblioteques a Internet el divendres vinent

El dia 8 de febrer a les 21.30 hores al Casal d'Amposta es realitzarà una nova xerrada de Nits a l'àtic

Les biblioteques a Internet: catàlegs i altres serveis d'informació

La xerrada busca mostrar, de forma planera i divulgativa, els principals recursos a internet en l'àmbit de les biblioteques i la documentació. Hi desfilaran des d'OPACS, repositoris digitals, catàlegs col·lectius, blogs, serveis de noticies,... i explicarem tot el suc que en podrem treure en la nostra vida diària.

Daniel Gil Solés. Diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona (2002). Des del 2003 treballa a la Biblioteca del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Demarcació de l'Ebre a Tortosa. Autor de diverses publicacions relacionades amb l'arquitectura de biblioteques i les comunitats socials i territorials formades a partir dels blogs, totes disponibles a E-LIS. Des de l'octubre de 2005 gestiona el blog [bauen_Blog], especialitzat en arquitectura de biblioteques. És, a més, secretari de l'associació Blocaires Ebrencs.

Begonya Ferré Borràs. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació, Llicenciada en Documentació i Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Directora de la Biblioteca Municipal de Roquetes.

>>Més informació a Nits a l'àtic
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour