Els assistents de la reunió per salvar el Parc Municipal d'Amposta demanen la mobilització i lamenten la manca de transparència per part de CiU

Davant gairebé 150 assistents, el grup d'Esquerra d'Amposta va fer ahir per la nit un acte informatiu sobre la possible construcció d'un aparcament al subsol del parc municipal. L'acte va servir per explicar en detall el procés seguit pel govern de CiU, les alternatives que ha plantejat el grup municipal d'Equerra i escoltar els assistents sobre les possibles accions a emprendre. La regidora i portaveu del grup republicà, Marta Cid, va afirmar que “D'una banda estem molt satisfets per l'assistència de gent, en una nit amb les condicions metereològiques que teníem, i també per les mostres de suport que estem reben de la ciutadania. D'altra banda valorem mol positivament les propostes i actitud dels veïns per salvar el parc”. Cid va destacar que “Avui hem fet un acte de participació ciutadana de veritat, amb explicacions, debat i propostes amb els veïns, fet que contrasta amb la inoperància de la regidoria de participació de l'ajuntament”. Per últim la regidora va deixar que “Esquerra hem deixat molt clar que nosaltres farem la nostra feina a l'ajuntament però que la mobilització i les campanyes per salvar el parc les han de liderar i dinamitzar els veïns. El parc es patrimoni d'Amposta i no n'hem de fer una qüestió partidista o electoralista. Així que deixem en mans dels veïns i les associacions l'organització dels actes per salvar-lo”. El regidor d'Esquerra Carles Gonzàlez va recordar que la majoria de coses que s'havien explicat durant l'acte havien aparegut en el debat del Ple però el fet de que CiU es negui a radiar els Plens per l'emissora municipal fa que la majoria de la població no se n'assabenti.


En el torn obert de paraules diversos assistents van voler dir-hi la seva. D'entrada es va destacar la manca de transparència i d'explicacions per part de l'equip de govern de CiU. Alguns veïns de la zona del parc van recordar que en el tancament del carrer Jardí per la construcció de l'Hospital Comarcal, CiU també ho va fer de manera unilateral, sense escoltar els veïns. Per últim alguns assistents van proposar mobilitzar-se, ja sigui recollint signatures o bé penjant llençols als balcons. Tanmateix, representants de les associacions de veïns que van assistir a l'acte van anunciar que havien demanat una reunió urgent amb l'Alcalde per demanar explicacions sobre el tema i que organitzaran algun tipus d'iniciativa al respecte.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour