Curtmetratge de l'ampostí Tomás Simón

Ahir em van ensenyar el curtmetratge del germà del meu company de classe de l'escola. Em fa l'efecte que està gravat als cines d'Amposta i crec que s'ha de ser molt valent per fer un curt com este... ànims Tomy!!!
Fa uns anys va fer la banda sonara al curt H5N1 que va acabar guanyant el premi a la millor película al festival notodofilmfest.com al 2006

3 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    Moltes felicitats de debò, em sembla bàsic per a la salut cultural del nostre territori (a voltes tan rancia ) que la gent tingui clar que per a crear productes culturals, nomès cal tenir coses i a dir, tan sols aixó ja dona com a mínim dignitat al producte final.

  1. Anònim ha dit...:

    Ah m'he deixat el meu "nom", soc "pasta"

    salut!
    pas

  1. Anònim ha dit...:

    Ei Jesús com anem? Saps qui soc? jiji...et dono una pistafaig música, curtmetratges patirellos etc...i de quan en quan mos trobem a l'Ajuntament de Masdenverge. Si, sóc Tomàs, i m'ha fet falta ilu que posesses al teu blog. Et sorpren moolt quan algu parla de tu,és molt guay, si és per dir coses bones clar. Bueno este curt el vaig presentar este any passat, ja em vaig cansar de fer bandes sonores i vaig decidir agafar la camareta, bueno això si, sense deixar la música, per això vaig decidir fer un musical. Vaig passar la primera selecció pero, dels 400 o així que van quedar ja no vaig fer res. Pero jo m'ho passo genial, per això ho faig, i si hi ha algú que li agrada pos doble satisfacció.
    Bueno, m'ha agradat molt el teu bloc, i veurem penjat allà.
    Posa'ts a fer et dic la adreça de la meva web per si vols fer una visiteta es www.tomasimon.net.
    Bueno ta un altre rateeet.

    Deuuuuuuu

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour