Bous, bous, bous i més bous

Festes majors d'Amposta ha estat d’11 tardes de bous, 9 correbous, entre 12 i 14 bous embolats i 3 bous capllaçats; a més, cal incloure els sis bous del concurs d’emboladors i la tarda del concurs de retalladors.
Llegint un bon comentari de Manel Zaera no he pogut deixar de comentar que m'han semblat les festes. Un any més sembla ser que pels que no mos agraden los bous a festes mos conviden a anar fora de vacances. Sembla ser que han intentat no fer cap activitat cultural que mogue moltes masses, ni macroconcert per joves, ni una obra de teatre a un lloc en bona sonoritat (al aire lliure no es pot disfrutar gens), ni cap cosa que alimente l'ànima i si l'han fet a un preu que no pot competir amb els bous.
Els actes taurins suposen una despesa de 80.000 euros de pressupost total de les festes.
Lo macroconcert lo van fer la setmana anterior a festes, suposo, perquè no eclipse cap bou embolat o similar. Crec molt bona iniciativa el concert gratuït de la Sénia d'Antònia Font.

Podeu recordar els actes de l'any passat que va ser capital cultural en lo vídeo d'aquí baix. És una llàstima que a festes d'este any ja s'han oblidat de quasi tot o lo que han fet no ha acabat de quallar, ja que tothom estava als bous.

4 comentarios:

  1. Andreu ha dit...:

    Avui he vist el programa de festes de Sabadell i estic parat, del munt d'activitats que fan per tot tipus de gent. Portes obertes, coses per nens, teatres, cinemes a la fresca, Antònia font, fangoria, festa dance... i a Amposta només puc dir als meus companys, amb tota la vergonya, que no cal que baixiguen per les festes que nomes es trobaran que bous....

  1. Adam ha dit...:

    pos si, ... i si dius que no trobes que fan massa bous, t'acusen de ser del PACMA, a mi los bous en bistec, estufat o entrecot.

    però que hem de fer, és un dels vicis que té la gent d'estes terres, a la qual el governs caciquils han acostumat a ignorar que se face cultura durant les festes majors.

  1. Anònim ha dit...:

    I si els que anirien als actes culturals sen van de vacances, encara pitjor. Si no hi ha demanda, no pot haver oferta

  1. jesus ha dit...:

    Evidentment, tants d'anys sense apostar de forma ferma és un gran error i costarà molt enjagar-ho de nou. S'arrisca el primer any i después s'intenta aguantar el llistó, el tercer comença a tenir èxit, com per exemple l'Ebre Musik.

    Crec que amb la gestió dels diners públics hi ha d'haver gent amb empenta, risc, valors i capacitat educativa.

    Per la gent que jo tracto en general agrada l'embolat dels carrers i a la sortida del capllaçat (primer cap de setmana), tampoc estaria a favor de treure els bous!!! no ens passem ara d'un extrem a un altre!!!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour