Este cap de setmana es fa un gran festival a la platja

A Amposta, des de fa molts d'anys que no hi ha un macroconcert. Pots des de l'Emule descarregar-te una mostra del concert del 1988 de la Polla Records. Después de mots i molt d'anys, Amposta torna a apostar pels concerts. La jove AMTE ( associació de musics de les Terres de l’Ebre ) vos convida al primer Festival que es fa a les nostres platjes. Concretament a la platja del LUET (Amposta). Avui fan la roda premsa.

Aquest 4 d’agost volem fer una gran festa de les 20.00 de la tarde fins a les 8 del mati ( o més ) a la platja. Però no una festa qualsevol!!! UNA GRAN FESTA: amb actuacions en directe per amenitzar la tarde de la platja, amb paradetes ( massatges, tes, menjars ), actuacions de malabaristes, faquirs, etc… foc i molt bon rollo… I a partir de la 1:00… festa electrónica amb els millors Djs de la zona ( desde Vinarós fins a Barcelona, com podeu veure al cartell).

Tot per la causa, l’excusa: Que tenim prou gent bona per actuar i molta gent amb ganes de dsifrutar d’una de les millors platjes, amb l’objectiu que en un futur aquest festival pugui anant creixent i creixent i que cada any per aquesta dades sigui un punt fixe de concentració de molts grups i de molta gent amb ganes de pasar-se-ho… DE PUTA MARE.

Se podrà sopar ( hi han paradetes per això) et podràs banyar a l’aigua mentres sents les millors actucions dels grups i dJs que s’han unit aquest any per aquesta causa. Necessitem que vinguis i que enviis aquest e-mail a tots els teus amics..familiars… o “amores” que has anat deixant en cada port i que vas demanar el seu correu per quedar be i ara tens l’oocasió per envair-li.

Hi han festivals per la zona, com l'EbreMusik o l'Aplec dels Ports, però esta és una gran iniciativa i es fa, ni més ni menys, que a la platja del Delta! (les altres ens toca més lluny). Ànmis i sort.

DELTA SOUND FESTIVAL recorda… 12 hores de plaer musical a la platja del LUET…

Via Kernel i axc.cat

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour