Són inauguracions necessàries o propaganda electoral?

Manel, Joan, Rafel i Alba, tot i sent propers a d'altres partits del meu o no saber qui són, m'han fet entendre una mica lo que diuen los ampostins pel facebook.

Divendres a la mateixa hora s'inaugurava l’Hotel d’Entitats i una exposició al Centre d’Arts Visuals, a diferents llocs d'Amposta simultàniament, mentre també a la mateixa hora es feia un recital poemari a la biblioteca.

Dissabte es va inaugurar pel matí el Club Nàutic d’Amposta, per la tarda el parc de Xiribecs amb una gran i cara festa, i ja està...

... queda prohibit inaugurar res més fins després d'eleccions.

2 comentarios:

  1. I tu m'ho preguntes?
    Mira TOTS els polítics fan el mateix, però els hi ha qui es passen els 4 anys fent electoralisme, fins i tot el dia de la proclamació de les pubilles d'Amposta. Oi que m'entens?
    Però si a sobre, es gasten 30.000 euros de l'erari municipal per a lluïment propi i del seu partit, potser la cosa comenci a agar un to de castany obscurs. No trobes?

  1. Anònim ha dit...:

    TOTS AGESEU FET LO MATEIX..PERO CLARO NO ESTAVEU AL PODER PER FERU I SOBRE ELS DINES QUE A COSTAT..PERQUE NO PENSEU QUE AN SIGUT ARTISTES DE CASA NOTRA I MOLS VOLUNTARIS QUEU UAN FET EN TOT EL COR,,,GAUDIU DE LA ALEGRIA QUE TOTA LA GENT EM DISFRUTAT´I NO POSSESIU BARRES ADINS DE LES RODES PENSEU EN LO BONIC QUE A QUEDAT I DEISEUS DE POLITIQUEO BARATOPERQUE AISI NO ARRIBAREU A LA FINAL

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour