Fets i anècdotes de la història ampostina recollida en un llibre de contes


Amb la màscara de Miquelet, se'ns ha colat d'amic a 350 persones i mos ha anat enviant una foto diària de l'Amposta de fa 100 anys. Demà divendres a les 20h es presenta a la biblioteca el llibre de contes "Els encàrrecs de Miquelet", del Llicenciat en història, Jesús Serrano Pons.

Es tracta d’un recull de contes que vol reflectir, d’una manera divertida i didàctica, la història d'Amposta aprofitant les vivències i aventures d’un noiet i la seva granota a principis del segle XX, on es recrea la Festa del Mercat a la Plaça, a l'època de l'atorgament del títol de ciutat, la construcció del pont penjant o l’aparició de les bandes de música

La presentació anirà a càrrec de Maria Josep Margalef, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta, dalt a la Sala d'Adults.
Divendres 1 d'abril a les 8 de la tarda.


Hi ha que destacar del seu autor, Jesús Serrano Pons, que amb "Els encàrrecs de Miquelet" ha fet una campanya al facebook molt més que interessant.
A banda de crear l'esdeveniment de la presentació perquè vos apunteu, ha creat el perfil de facebook del personatge del llibre, i sense explicació alguna, se'ns ha colat d'amic a 350 persones i mos ha anat enviant durant tot este mes una foto diària de la història ampostina. Ha escrit a tothom que li ha fet un comentari parlant de coses d'allavons, fent-mos viatjar 100 anys en el temps. Tot un exemple de potenciar la nostra història ampostina amb les noves tecnologies.
Fes-te amic de Miquelet Setencàrrecs al facebook que t'ho passaràs d'allò més be.

Com tot projecte amb cara i ulls, este llibre disposa del seu propi bloc al a xarxa. Amb els temps de corren, persones tant enginyoses com Jesús, que per mi ja és salvant les distàncies l'Albert Espinosa d'Amposta, és capaç de difondre la cultura de la història ampostina amb un baix pressupost, molta feina i constància. La lectura del llibre, crec que no me sorprendrà si tot ho fa amb tanta intensitat.
Demà tots al puesto.

1 comentarios:

  1. Nur ha dit...:

    Gràcies Jesus, ara em vaig a fer amic seu!

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour