L'obra Xiribecs va estar a l'altura de les expectatives

foto: Bimba Fosch

Ahir vam anar a la inauguració del parc dels Xiribecs que es va fer amb una obra homònima que mos va fer disfrutar molt. Cal felicitar als organitzadors Jaume Vidal, Santi Valldepérez, Tomàs Simón, als d'Open Creatius i a tota la resta d'artistes que han pogut fer-ho possible, que no són pocs.


Quan em vaig implicar amb les eleccions, ara fa quatre anys, vaig somniar una obra d'aquesta qualitat que m'haguera agradat proposar per fer a Festes Majors, espectacle de gran format multidisciplinar que només havia vist a Tàrrega o Cervera. Ahir em va sorprendre molt que després de 24 anys de govern de CiU a Amposta, ens hagin pogut demostrar que ho sabien fer. Me dol molt que durant estes dues dècades el cultiu de l'ànima a festes majors s'ha anat dinamitant fins als nivells que estem ara i sigui últimament que s'aposti per la cultura per la Festa del Mercat o l'espectacle d'ahir.


Tinc els meus dubtes que si un espectacle que es diu que va costar més de 30.000 euros era adequat fer-ho amb els temps que corren, però això donaria per tota una altra reflexió.

7 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    Sota el meu punt de vista tècnicament no van estar a l'altura.

  1. Anònim ha dit...:

    crec que aquesta persona que diu que tecnicament que no ban esta a l´altura crec que ó no nanten de cultura ó es politicamen contrari al gober que en estos momets esta al carec de la ajuament de Ampostai cal la posibilidat de enveixa LES ESPECTACLE VA SE FANTASTIC,MOL BEN CORDINAT IQUE MOS VA FE DISFRUTA MOLT ..tots podem opina pero lo que esta ben fet esta!!!!!!

  1. Anònim ha dit...:

    Treballem pel poble tots? O és que només és bo el que fa lo del meu partit i lo de les altres s'ha de tirar per enterra?

  1. Carlos Izquierdo ha dit...:

    El espectáculo de inauguración resultó realmente bochornoso.
    Desde la falta total de luz(no veremos un video o fotos en condiciones porque no se preocuparon de iluminar las zonas donde transcurría la acción), en diferentes momentos del espectáculo fallaron todas las pantallas que había colocadas, y falló hasta el geiser, lo que confundió a la niña protagonista y al público.
    Resulta verdaderamente vergonzoso que en éstos tiempos de crisis un ayuntamiento como el de Amposta haya gastado semejante millonada para colgarse una medallita en las próximas elecciones, inaugurando un parque, que paradógicamente, cualquiera de los niños que lo frecuentan, hubiese organizado mejor el evento.
    Que nadie me venga con tonterías de política, porque paso totalmente.

  1. Anònim ha dit...:

    ja hem perdonaràn, però jo no he parlat en cap moment de política. He dit que tècnicament va ser un fracàs total, i tècnicament vol dir muntatge, il·luminació, escenografia... I si, se de que parlo per que hem dedico a això, per aquest motiu opino, per que n'entenc!
    I en cap moment he dit res de l'escenografia ni de la performanse, que és una cosa que et pot agradar o no, la pots entendre o no, he parlat del muntatge tècnic!
    Però com estem a les Terres de l'Ebre i aquí la professionalitat importa un xurro, dona igual si unes pantalles de leds (que el seu alquiler val un pasta) funcionen o no, per que com som nosaltres tant dona, pues no! Això no es professional! i estem parlant que els han pagat 30.000 euros. Jo encara ara no he vist el resultat a canvi d'aqeusts diners!

  1. jesus ha dit...:

    Comenta Manel que els músics ampostins que van tocar a l'orquestra no van cobrar ni cinc, mentres que músics tortosins que van venir sí que van cobrar.

    Pel facebook han comentat que les factures grans pujaven més o menos 6.000€ pirotècnia, 5.000€ actors, 7.000€ muntatge tècnic, 11.000€ espectacle, però que después hi havia les factures menudes que no s'han vist

  1. Anònim ha dit...:

    Esen sabedor del tema aquestos preus estan massa confusos en concepte de cadascun...dedueixo que si ho ha fet una sola agencia els ha marejat la bola.El muntatge tecnic está barat i els artistes cars,si no pregunteu quan val llogar una pantalla de leds x un dia..

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour