Presentant a Adam Tomàs com a candidat a l'alcadia d'Amposta a la xarxa i a fora

Divendres a les 20.30 h., tenim la presentació d'Adam Tomàs, el candidat per EA-ERC per a les Eleccions Municipals d'Amposta. Es farà a la Filha i també participarà Oriol Junqueras eurodiputat i que recordo amb molt de carinyo del programa de TV3 "El favorit" del 2005, tot i ser doctor en Història.

Divendres, 25 de febrer, no és un míting pròpiament dit, sinó una presentació per donar a conèixer el nostre candidat, exdirector territorial d'Acció Social i Ciutadania.


Per l'ocasió hem creat un esdeveniment al facebook per que ho pugueu publicar al vostre mur o donar suport a l'acte.


De cara a que conegueu el nostre candidat també per internet vam engegar el bloc d'adamtomas.cat on l'Adam expressa les seves idees i es permetrà estar al corrent de la del que espero que sigui el proper alcalde d'Amposta.

Una bona forma és fer-te amic d'Adam al facebook ja que permet conèixer-lo de forma més propera: fb.me/adamtomasr
També, si vols, podem quedar per fer un cafè amb Adam (tu, jo i ell) i és un bon moment per preguntar aquelles coses que et poden encuriosir. Sàpigues que per això sempre estem disposats.

Esquerra d'Amposta posa a la disposició del candidat les ferramentes habituals a la xarxa, Bloc, grup de Facebook, Twitter i el butlletí, del que vull destacar un interessant recull de premsa municipal.

La presència a la xarxa més important que tenim és el granet d'arena que posen els diversos amics i amigues, del partit que Adam Tomàs representa, donant el seu suport amb els seus comentaris al facebook, a banda de blocs i altra presència a les xarxes socials a tots els nivells.

Una de les últimes ferramentes de comunicació que estem més orgullosos, diguem més aviat en el pla terrenal, és la bústia d'Adam Tomàs que hem instal·lat a la façana del local d'esquerra, al principi de l'avinguda de la Ràpita. Tinc que admetre que com assessor tecnològic no hi haguessa apostat per aquesta idea, però està donant molt bon resultat, senyal que els ampostins i les ampostines tenen molta necessitat de dir la seva opinió i la nostra obligació és fer-ho més fàcil.


 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour