Fa tres anys que estic al twitter (una altra xarxa social com facebook que recomano)

Infografía: Twitter Sobre Papel
Me diu una web d'estes que te trobes per la xarxa:
jesusferre joined Twitter on Dec 11th, 2007 (1096 days ago)

Això del twitter és com l'estat del facebook però en lo problema afegit que només pots esciure 140 lletres. Si no te dona temps a més, la cosa s'arregla ràpid si poses un enllaç a una pàgina web.
Si vols saber més coses mira este document
o lo vídeo que vam fer fa dos anys


Lo twitter a la província de Tarragona l'utilitzar un 3% i a Espanya un 10% que acostuma a ser públic adult i que s'ha posat molt de moda este any. No està tant estès com lo facebook, però és tot un èxit a les capitals del món en general i a Estats Units en particular.
Twitter i facebook va jugar un paper protagonista en l'estratègia de la campanya en línia que va ajudar a escombrar Barack Obama a la victòria en la carrera presidencial


Twitter destaca per sobre a facebook amb les actualitzacions en temps real en esdeveniments com les recent passades eleccions catalanes, els atacs terroristes de Mumbai o el resultat d'un partit de futbol molt important.

Lo twitter també destaca en les activitats dels seus usuaris d'alt perfil, com ara els jugadors del Barça, estrelles del rap, escriptors i la reialesa.

Un amic d'Amposta me va preguntar, cal que me pose al Twitter? i li vaig respondre que si es vol contactar amb el territori, millor és lo facebook.

En contra a les meues paraules, recentment estan sortint promocions importants de twitter al territori tant a les Terres de l'Ebre en general, com a la comarca del Montsià en particular.

En estos tres anys he arribat a tenir 800 seguidors, tot i que jo només segueixo 140 que diuen que és un número de persones amb les quals pots mantenir unes relacions estables.
Una de les novetats del twitter que més m'ha agradat, que he descobert fent este article,
és que es poden veure vídeos de blip.tv, on tinc lo videobloc, directament del web de twitter

Per twitter és per l'únic puesto que he pogut parlar directament amb Ernest Benach i la última persona que estic seguint al twitter és lo catedràtic de les Cases d'Alcanar Germà Bel. Com deia lo xiste que comenta Edgar,
a Facebook hi trobes els amics, a Twitter aquella gent amb la que realment vols parlar 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour